Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

CARGO ELEMENTI

Z elementi za pritrjevanje tovora lahko med drugim pritrdite različne škatle in druge kose prtljage, da ne drsijo po prtljažniku. S trakovi jih lahko pritrdite tudi na dno prtljažnika, tako da jih enostavno stisnete skupaj med dva kosa prtljage.

VARNOSTNI BREZROKAVNIK

Se spomnite trenutka, ko vam med pojasnjevanjem varnostnih postopkov na letalu povedo, da imate rešilni jopič pod sedežem?

ŠKODA ponuja cestni varnostni jopič, ki je varno pospravljen  v prostor pod voznikovim sedežem in pripravljen za hiter in lahek dostop. Če se vam bodisi ponoči ali podnevi predre guma, samo sezite pod sedež in si ga nadenite. 

KOŠ ZA SMETI

Kam boste pospravili jabolčne lupine, uporabljene paprirnate robčke ali papirnate brisačke?

Otroci so pravi mojstri za ustvarjanje kupa drobnih odpadkov med vožnjo, zato ŠKODA ponuja zelo uporabno Simply Clever rešitev: majhen koš za smeti, ki se prikladno pripne na prostor na sovoznikovih vratih in ga je mogoče enostavno odstraniti, ko ga je treba izprazniti.

STRGALO ZA LED Z MERILNIKOM GLOBINE PROFILA

Ko je treba očistiti zaledenelo steklo, se izkaže, kako pomemben je ta Simply Clever element. Ne bo vam treba več prebrskati celega avtomobila, ko boste iskali strgalo, ali čistiti stekla s kreditno kartico. Strgalo za led se nahaja na pokrovu rezervoarja za gorivo in vas tam čaka vselej, ko ga potrebujete. Merilnik globine profila pnevmatik z oznakami za vsaka 2 milimetra je vdelan na obeh spodnjih kotih strgala. Z njim zlahka preverite stanje pnevmatik in ugotovite, kdaj je nastopil čas, ko globina profila ni več ustrezna. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran