Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

OGREVANI ZADNJI SEDEŽI

Tudi potniki zadaj lahko uživajo v udobju ogrevanih sedežev. Gumbi za vključitev ogrevanja so nameščeni na odlagalnem mestu sredinskega naslona za roke.  

VZVRATNA KAMERA S ŠOBO ZA PRANJE

Vzvratna kamera je vgrajena v kljuko prtljažnih vrat in olajšuje orientacijo pri parkiranju. Na zaslonu infotainment sistema se prikazuje slika prostora za avtomobilom, hkrati pa se na njem zarišejo linije, ki prikazujejo smer premikanja avtomobila. 

KESSY

Želite odklepati in zaklepati vozilo ter zagnati ali ugasniti motor brez iskanja ključa? To je značilnost sistema KESSY. Enostavno povlecite kljuko vrat in avtomobil se bo samodejno odklenil. Zaženite motor s pritiskom na gumb, ki je na desni strani pri volanskem obroču.

SAMODEJNA VKLJUČITEV BRISALNIKOV IN LUČI

Samodejni sistem delovanja brisalnikov deluje s pomočjo tipala za dež, ki je vgrajen v ohišje vzvratnega ogledala in samodejno vključi brisalnike ter prilagodi hitrost brisanja. Svetlobno tipalo aktivira osvetlitev vozila takoj, ko se intenzivnost notranje svetlobe spusti pod določeno vrednost. 

KLIMATSKA NAPRAVA CLIMATRONIC

Klimatska naprava Climatronic omogoča užitek v udobju samodejno vzdrževane temperature v avtomobilu. Tipalo vlage zmanjšuje možnost rosenja vetrobranskega stekla in povečuje udobje potnikov.

SPREDNJA IN ZADNJA PARKIRNA TIPALA

Parkiranje z modelom RAPID SPACEBACK je enostavno zaradi njegove izjemne okretnosti. Lahko pa vam pri parkiranju pomagajo parkirna tipala, ki so integrirana v sprednji in zadnji odbijač in nadzirajo razdaljo med avtomobilom in ovirami.  

TEMPOMAT

Je vaši desni nogi med dolgimi vožnjami po avtocestah neudobno? Bi radi vozili hitro, vendar ne želite kršiti omejitev? Potem je tempomat natanko tisto, kar potrebujete. S prisitkom na gumb lahko ohranjate nastavljeno hitrost.

ZASLON MAXI DOT

Osrednji zaslon Maxi DOT skrbi, da je voznik seznanjen z različnimi informacijami iz potovalnega računalnika, na primer z zunanjo temperaturo, trenutnim časom in prevoženo razdaljo (dnevno, od zadnjega polnjenja goriva in skupno). Prav tako zaslon prikazuje informacije asistenčnih sistemov ali brezžično povezanega telefona.

NASTAVITVE AVTOMOBILA

RAPID SPACEBACK v izbirniku "CAR" pri infotainment sistemih Swing, Bolero in Amundsen omogoča vozniku nastavitev delovanja asistenčnih sistemov ter osvetlitve in parkirnih tipal.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran