Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

RADIO BLUES

Čeprav je Blues vstopni radio za model RAPID SPACEBACK, še vedno ponuja veliko možnosti. Poslušate lahko radijske programe, glasbo iz SD kartice ali uporabljate zunanje multimedijske ali Applove naprave, za katere je na voljo priključek USB.

RADIO SWING

Radio Swing ponuja AM/FM tuner, čitalec SD kartic, vhod Aux-In s 3.5 mm priključkom in z napravami Apple kompatibilni USB. Upravljanju z radiem je namenjen 6.5" barvni zaslon na dotik z 800×480 točkami. Funkciji ŠKODA Surround audio system in Bluetooth sta del opcijske opreme.

NAVIGACIJSKI SISTEM AMUNDSEN

GPS navigacijski sistem vas bo enostavno pripeljal do izbranega mesta, zahvaljujoč hitremu preračunavanju in natančni predstavitvi poti. Navigacijski sistem Amundsen upravljate preko 6,5-palčnega LCD zaslona, občutljivega na dotik, z resolucijo 800x480 točk. Infotainment Online servisne storitve so opcijske.

ŠKODA SURROUND

Uživajte v bolj intenzivnem doživetju glasbe s sistemom ŠKODA Surround. Napredni zvočni sistem z digitalnim procesorjem, 6 zvočniki, 2 virtualnima zvočnikoma in virtualnim globokotonskim zvočnikom je do popolnosti umerjen za kabino modela RAPID SPACEBACK.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran