Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

ŠKODA Connect

Sistem ŠKODA Connect spremeni ta model v popolnoma povezljiv avtomobil. Sistem je sestavljen iz treh paketov storitev. Paket Infotainment Online prinaša različne informacije in navigacijske storitve, medtem ko vam Care Connect omogoča nadzor določenih funkcij avtomobila preko aplikacije na pametnem telefonu (oddaljen dostop) in povezavo z vašim servisnim partnerjem (proactive service). Tretji paket, ki je sestavni del Sistema ŠKODA Connect, pa sproži oziroma omogoča Klic v sili (Emergency Call).

Media Command

RAPID SPACEBACK ponuja novo aplikacijo, ki uporablja tehnologijo brezžičnega interneta in dovoljuje potnikom dostop do navigacijskega infotainment sistema Amundsen preko pametnega telefona ali tablice. Z aplikacijo ŠKODA Media Command si lahko na zaslon prikličete komponente infotainment sistema in ga upravljate preko aplikacije na telefonu.

Dva USB vmesnika zadaj

Nič več prepirov zaradi uporabe USB vmesnika! Za potnike zadaj ima namreč ta model pripravljena dva USB vmesnika, ki omogočata udobno polnjenje dveh naprav hkrati.

SMARTLINK+

Vaš pametni telefon je zdaj odlično sinhroniziran z avtomobilom. S sistemom SmartLink+ se bodo na informacijskem zaslonu prikazovale informacije z vašega pametnega telefona. Vse nameščene aplikacije, ki imajo tudi ustrezne varnostne certifikate, so kompatibilne s sistemom Apple CarPlay/Android Auto/MirrorLinkTM.

Z vmesnikom  SmartGate lahko povežete vaš pametni telefon ali tablico z avtomobilom in spremljate zanimive podatke, kot so na primer ekonomičnost vaše vožnje, vozna dinamika ali servisne informacije. 

PROSTROČNO TELEFONIRANJE

Prostoročni sistem zagotavlja enostavno in varno uporabo telefona med vožnjo. Enota Bluetooth hkrati olajšuje A2DP audio streaming in omogoča dve simultani Bluetooth brezžični povezavi. S sistemom Amundsen lahko tudi berete, pišete in pošiljate tekstovna sporočila (SMS) preko zaslona na dotik. 

USB IN AUX-IN

Priključka USB in Aux-In (3,5 mm vtičnik) omogočata priključitev multimedijskih in spominskih zunanjih naprav in sta standardna pri radijskih sistemih ŠKODA.

SD KARICA

Infotainment navigacijski sistem Amundsen omogoča predvajanje vaše priljubljene glasbe, shranjene na SD kartici. Reža za kartice SD, SDHC and SDXCje na strani predala pred sovoznikom. Pri radijskih sprejemnikih Blues in Swing je reža za kartico na sprednji plošči sistema. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran