Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

ZNAČILNOSTI UDOBJA

OGREVANI ZADNJI SEDEŽI

Ni razloga, da bi vas v hčadnih dneh skrbelo, saj lahko tudi potniki zadaj uživajo v udobju ogrevanih sedežev. Stikali za vključitev ogrevanja sta nameščeni na odlagalnem mestu sredinskega naslonjala za roke. 

ZNAČILNOSTI UDOBJA

KAMERA ZA ZADNJI DEL S ŠOBO ZA PRANJE

Kamera za zadnji del avtomobila je vgrajena v kljuko prtljažnih vrat in olajšuje orientacijo pri parkiranju. Na zaslonu radijsko komunikacijskih in navigacijskih sistemov ŠKODA se prikazuje tudi prostor za avtomobilom, hkrati pa se na njem zarišejo linije, ki prikazujejo smer premikanja avtomobila.

ZNAČILNOSTI UDOBJA

KESSY

Bi radi odklenili oziroma zaklenili vrata vozila oziroma zagnali ali izključili motor brez iskanja ključa? To je prikladnost sistema KESSY. Enostavno povlecite kljuko vrat in avtomobil se bo samodejno odklenil. Zaženite motor s pritiskom na stikalo, ki je na desni pri volanskem obroču.

ZNAČILNOSTI UDOBJA

SAMODEJNA VKLJUČITEV BRISALNIKOV IN LUČI

Samodejni sistem delovanja brisalnikov deluje s pomočjo tipala za dež, ki je vgrajen v ohišje vzvratnega ogledala in samodejno vključi brisalnike ter prilagodi hitrost brisanja. Svetlobno tipalo aktivira osvetlitev vozila takoj, ko se intenzivnost svetlobe spusti pod določeno vrednost.

ZNAČILNOSTI UDOBJA

KLIMATSKA NAPRAVA CLIMATRONIC

Klimatska naprava Climatronic omogoča užitek v udobju samodejno vzdrževane temperature v avtomobilu. Tipalo vlage zmanjšuje možnost oroševanja vetrobranskega stekla in izboljšuje klimatsko udobje.

ZNAČILNOSTI UDOBJA

SPREDNJA IN ZADNJA PARKIRNA TIPALA

Parkiranje z modelom RAPID je zaradi izjemne okretnosti enostavno. Lahko pa vam pri parkiranju pomagajo parkirna tipala, ki so vgrajena v sprednji in zadnji odbijač ter nadzirajo razdaljo med avtomobilom in ovirami.  

ZNAČILNOSTI UDOBJA

TEMPOMAT

Bi radi vozili hitro, vendar ne želite kršiti omejitev hitrosti? Bi radi spočili svojo desno nogo? Potem je tempomat natanko tisto, kar rabite. S prisitkom na gumb lahko ohranjate trenutno hitrost.

ZNAČILNOSTI UDOBJA

ZASLON MAXI DOT

Osrednji zaslon Maxi DOT skrbi, da je voznik seznanjen z različnimi funkcijami potovalnega računalnika, na primer z zunanjo temperaturo, trenutnim časom in prevoženo razdaljo (dnevno, od zadnjega polnjenja goriva in skupno). Prav tako zaslon prikazuje informacije asistenčnih sistemov, radia in brezžično povezanega telefona.

ZNAČILNOSTI UDOBJA

NASTAVITVE AVTOMOBILA

RAPID v izbirniku "CAR" pri multimedijskih sistemih Swing in Amundsen omogoča vozniku nastavitev delovanja asistenčnih sistemov ter osvetlitve in parkirnih tipal.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran