Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Prtljažnik

PREVOZ DOLGIH PREDMETOV

Možnost zlaganja naslonjala zadnje klopi v razmerju 60/40 precej poveča prilagodljivost modela RAPID. Zložljivo naslonjalo za roke, ki ga izvlečete iz naslona, pa omogča, da skozi odprtino potisnete in prevažate tudi daljše predmete, kot so vesla ali smuči.

Prtljažnik

SISTEM MREŽ

Zahvaljujoč smiselno zasnovanemu sistemu mrež, kljuk in poličk v prtljažniku ni več potrebe po kompromisih. Sistem mrež z varovalnimi kljukami preprečuje manjšim predmetom nenadzorovano premikanje po prtljažniku. Ko boste šli po nakupih ali boste želeli peljati svojo športno opremo, se boste razveselili močnih kljuk na straneh prtljažnika.

Prtljažnik

DVOSTRANSKA PODLOGA PRTLJAŽNIKA

Dvostranska prtljažna podlaga ima na eni strani praktično in pralno površino, na drugi pa elegantno tekstilno blago. Podlogo lahko enostavno obračate glede na tovor, ki ga boste naložili.

Prtljažnik

ODLAGANJE PRTLJAŽNE POLICE

Ko potrebujete celotno višino prtljažnika, morate seveda najprej seveda odstraniti prtljažno polico. Namesto da bi jo pustili doma, jo lahko preprosto potisnete za zadnje sedeže. Polico lahko namestite ob hrbtišča sedežev, kjer  bo zasedla minimalno površino, hkrati pa vam bo na voljo takoj, ko jo boste spet potrebovali.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran