Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

ŠKODA RAPID OBLIKA

EDINSTVENA LIMUZINA

RAPID z vizualno atraktivnimi karoserijskimi potezami izraža nov oblikovni slog znamke ŠKODA in ponuja prostornost kombija v limuzinski obliki. Vsaka podrobnost je dodelana do popolnosti: uravnotežena razmerja, izrazite in jasno oblikovane površine ter ostro zarisane linije se združujejo v atraktivno zunanjost.

ŠKODA RAPID OBLIKA

KLASIČNE LINIJE, SODOBEN PRISTOP

RAPID je samozavesten in čvrst. S 4.50 m dolžine ta kompaktna limuzina navdušuje z natančnimi oblikovnimi podrobnostmi. Kupejevska silhueta in dolga medosna razdalja poudarjata eleganco celotnega vozila. Ostri robovi ustvarjajo jasno ločnico med svetlobo in senco.

ŠKODA RAPID OBLIKA

USTVARJEN ZA GOSPODARJA

Zadnji del modela RAPID ima izrazito in značilno obliko. Velika prtljažna vrata se odpirajo vse do roba zadnjega stekla, pod njimi pa je široka nakladalna odprtina.Zato so prtljažna vrata hkrati funkcionalen in oblikovni element. Prtljažnik je največji v razredu kompaktnih limuzin (prostornina med 550 in 1,490 litri).

ŠKODA RAPID OBLIKA

BIKSENONSKI ŽAROMETI IN MEGLENKE S FUNKCIJO OSVETLJEVANJA V OVINKIH

Biksenonski žarometi z LED dnevnimi lučmi v modelu RAPID zagotavljajo boljšo osvetlitev ceste kot halogenski žarometi, hkrati pa so atraktiven oblikovni element.  Meglenke s funkcijo osvetljevanja v ovinkih lahko poleg svoje osnovne naloge v nočnem času losvetljujejo območje, kamor želite zaviti. 

ŠKODA RAPID OBLIKA

LED ZADNJE LUČI

LED zadnje luči prikazujejo za znamko ŠKODA tipično obliko črke C in pripomoreju k izjemnemu videzu zadnjega dela s z nežnim kristalastim izgledom. Robovi med posameznimi linijami ustvarjajo še bolj vpadljivo obliko. Ob prižigu luči namreč svetlobni podpis v obliki črke C na tem avtomobilu znamke ŠKODA ne ostane neopažena.   

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran