Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER

CARGO ELEMENTI

Z elementi za pritrjevanje tovora lahko med drugim pritrdite različne škatle in druge kose tovora v prtljažniku, da ne drsijo naokoli. Lahko jih s trakovi pritrdite tudi na dno prtljažnika.

ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER

VARNOSTNI BREZROKAVNIK

ŠKODA vam ponuja varnostni jopič, ki je varno pospravljen  v prostor pod voznikovim sedežem in pripravljen za hiter in lahek dostop.  Če se vam ponoči ali podnevi denimo predre pnevmatika, samo sezite pod sedež in si ga nadenite. 

ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER

KOŠ ZA SMETI

Kam boste pospravili jabolčne lupine, uporabljene papirnate robčke ali papirnate brisačke? Otroci so pravi mojstri za ustvarjanje odpadkov, zato ŠKODA ponuja zelo uporabno Simply Clever rešitev: majhen koš za smeti, ki se prikladno pripne na prostor na sovoznikovih vratih in ga je mogoče Lenostavno odstraniti, ko ga je treba izprazniti

ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER

STRGALO ZA LED Z MERILNIKOM GLOBINE PROFILA

Ko je treba očistiti zaledenelo steklo, se izkaže, kako pomemben je ta Simply Clever element. Ne bo vam treba več prebrskati celega avtomobila, ko boste iskali strgalo, ali čistiti stekla s kreditno kartico. Strgalo za led se nahaja na pokrovu rezervoarja za gorivo in vas tam čaka vselej, ko ga potrebujete. Merilnik globine profila pnevmatik z oznakami za vsaka 2 milimetra je vdelan na obeh spodnjih kotih strgala. Z njim zlahka preverite stanje pnevmatik in ugotovite, kdaj je nastopil čas, ko globina profila ni več ustrezna.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran