Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA RAPID VARNOST

RAPID S PETIMI ZVEZDICAMI

Pri modelu ŠKODA RAPID je vse podrejeno varnosti potnikov. Ta družinski kompaktni model je leta 2012 za svojo vzorno varnost dosegel oceno pet zvezdic na Euro NCAP. Poleg serijske varnostne opreme , ki vključuje elektronski nadzor stabilnosti (ESC), je avtomobil lahko opremljen še s sistemom Front Assist, ki opozarja na nevarnost trčenja, in Driver Alert, ki opozarja na voznikovo izčrpanost.

ŠKODA RAPID VARNOST

VARNOSTNI ASISTENČNI SISTEMI

Sistem samodejnega zaviranja sodeluje z vami pri opazovanju dogajanja pred vozilom in vas lahko opozori na pretečo nevarnost. Elektronski nadzor stabilnosti (ESC) vključuje funkcijo večnaletnega zaviranja, ki aktivira zavorni sistem po trčenju, da bi preprečil nadaljno škodo.

ŠKODA RAPID VARNOST

DO 6 ZRAČNIH BLAZIN

Glavna naloga zračnih blazin skupaj z varnostnimi pasovi je zaščita potnikov pred stikom s togimi deli avtomobila ali vsaj čim bolj zmanjšane posledice.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran