Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

ŠKODA SCALA Povezljivost

NAJSODOBNEJŠI INFOTAINMENT SISTEMI

Izberite med tremi najsodobnejšimi infotainment sistemi z zasloni velikosti 6.5 do 9.2 palca. Najboljši sistem Amundsen, ki je vedno na voljo z aktivnim informacijskim zaslonom, ponuja še 3D navigacijo, ŠKODA Connect pa upravljanje s pomočjo gestikulacije in tekstovna sporočila. Opcijske možnosti tega sistema so še Wi-Fi dostopna točka in ŠKODA zvočni sistem s 405 W.

ŠKODA SCALA Povezljivost

TRGOVINA

V primeru, da izberete sistem Amundsen, bo del paketa tudi trgovina, kjer lahko enostavno in udobno kupite dodatni podatkovni paket, razširite sistem ŠKODA CONNECT ali si prenesete dodatno aplikacijo. Seznam se bo sčasoma povečeval. Vse to lahko naredite, ne da bi zapustili avtomobil.

ŠKODA SCALA Povezljivost

ŠKODA CONNECT

Nova generacija storitev ŠKODA Connect prinaša on line navigacijo in informcijske storitve ter možnost oddaljenega nadzora nad določenimi funkcijami vozila preko pametnega telefona. Ponuja tudi oddaljeno interakcijo s servisnim centrom ŠKODA po vaši izbiri. Klic v sili oziroma e-Call, ki samodejno kontaktira reševalce v primeru nesreče, je ravno tako del paketa.

ŠKODA SCALA Povezljivost

INFOTAINMENT ONLINE

Servisne storitve Infotainment Online vam bodo pomagale, da boste vsakič znova varno in udobno dosegli izbrani cilj. Tako so vam na voljo on line informacije o prometu, posodabljanje zemljevidov, poročila o vremenu na poti, pa o cenah goriva in razpoložljivosti parkirnih mest. Seveda pa ta paket vsebuje še kar nekaj storitev.

ŠKODA SCALA Povezljivost

ODDALJENI DOSTOP: ODKLEPANJE & ZAKLEPANJE

Oddaljeni dostop do vozila je še ena od funkcij sistema ŠKODA Connect in omogoča povsem nov način nadzora vašega avtomobila preko povezave avtomobila s pametnim telefonom. Mogoče je na primer odkleniti in zakleniti avtomobil na daljavo prek storitve Lock & Unlock, in to ne glede na to, kje se nahajate. To je seveda posebno praktično, če ste pozabili zakleniti avtomobil ali če želite dostop do avtomobila omogočiti nekomu drugemu.

ŠKODA SCALA Povezljivost

ODDALJENI DOSTOP: POLOŽAJ PARKIRANEGA VOZILA

Če ste pozabili, kje na ogromnem parkirišču ste parkirali svoj avtomobil, nikar ne zganjajte panike. Vozilo vam bo namreč posredovalo svoje podatke po vsaki vožnji, te podatke pa si kadarkoli zlahka prikličete na svoj pametni telefon ali celo na pametno uro. Parkirni položaj je vključen v komplet storitev Remote Access.

Povezljivost

“VROČA” STIKALA

S pomočjo rdečega stikala na levi lahko takoj pokličete na pomoč, če ste vpleteni v nesrečo ali pa ste ji le priča. S pritiskom na sredinsko stikalo pokličete servis v primeru okvare. Z levim pa lahko dobite več informacij preko Sistema ŠKODA Infoline.

Povezljivost

SMARTLINK+

Ta sistem vam omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim infotainment sistemom preko vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate

SmartGate je sistem, ki uporablja Wi-Fi ali USB kabel za prenos izbranih podatkov vozila do povezane naprave. Ta sistem omogoča povezovanje avtomobila s pametnimi telefoni, saj uporabniku omogoča, da lahko telemetrično spremlja preko 40 podatkov iz avtomobila prek aplikacije ŠKODA OneApp. 

ŠKODA SCALA Povezljivost

USB-C vtičnica

Model SCALA je opremljen tudi s po dvema sodobnima osvetljenima USB-C vtičnicama spredaj za prenos podatkov in polnjenje prenosnih naprav. Dva dodatna pa je za polnjenje naprav mogoče naročiti za potnike zadaj.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran