Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SCALA MONTE CARLO Zunanjost

MOJSTRSKI IZGLED

SCALA MONTE CARLO ni avtomobil, ki bi ga na cesti zlahka zasenčil kak drug model. Za to poskrbi samozavesten videz sprednjega dela, ki vsebuje standardna LED svetila in črni okvir maske hladilnika. Črni dodatki na odbijaču so še ena športna podrobnost. Črne komponente z visokim kontrastom se odlično ujemajo z vsako barvo karoserije, ki jo izberete.

ŠKODA SCALA MONTE CARLO Zunanjost

ŠPORTNI ZADEK

Zadnji del s podaljšanim oknom in serijsko vgrajenimi zadnjimi LED lučmi takoj nakazuje športni duh modela SCALA MONTE CARLO. Na odbijaču prevladuje izrazit in v črno obarvan difuzor. S posamičnimi črkami izpisano ime ŠKODA in ime modela sta unikatna podrobnost.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran