Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SCALA MONTE CARLO Udobje

KESSY

Zdaj vam ni treba več držati v rokah ključa, da bi odklenili in odprli vrata vašega avtomobila. Nadzorna enota sistema KESSY (Keyless Entry, Start and exit SYstem) prepozna brezkontaktni ključ na razdalji do 1,5 metra od avtomobila. Avtomobil se odklene samodejno s potegom kljuke vrat potniške kabine ali prtljažnika. Zagon motorja opravite s pritiskom na stikalo.

ŠKODA SCALA MONTE CARLO Udobje

ELEKTRIČNO POMIČEN VOZNIKOV SEDEŽ

Za še več udobja je pomik voznikovega sedeža nadzorovan električno. S pomočjo stikal je mogoče položaj sedeža povsem prilagoditi vašim željam in najti res idealen položaj za volanom.

ŠKODA SCALA MONTE CARLO Udobje

ELEKTRIČNO POMIČNA PRTLJAŽNA VRATA

S pomočjo električno gnanega mehanizma je mogoče prtljažna vrata odpirati s pritiskom na stikalo. Zapiranje prtljažnika je mogoče sprožiti tudi z zgolj rahlim potegom vrat.

ŠKODA SCALA MONTE CARLO Udobje

ZLOŽLJIVA VLEČNA KLJUKA

Električno zložljiva vlečna kljuka, ki je del dodatne opreme in je novost pri znamki, je izjemno praktična. Kljuka z integrirano vtičnico se sprosti s pritiskom na stikalo v prtljažniku.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran