Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SCALA MONTE CARLO Povezljivost

NAJSODOBNEJŠI INFOTAINMENT SISTEMI

Izberite med tremi najsodobnejšimi infotainment sistemi z zasloni velikosti 6.5 do 9.2 palca. Najboljši sistem Amundsen, ki je vedno na voljo z aktivnim informacijskim zaslonom, ponuja še 3D navigacijo, ŠKODA Connect pa upravljanje s pomočjo gestikulacije in tekstovna sporočila. Opcijske možnosti tega sistema so še Wi-Fi dostopna točka in ŠKODA zvočni sistem s 405 W.

ŠKODA SCALA MONTE CARLO Povezljivost

TRGOVINA

V primeru, da izberete sistem Amundsen, bo del paketa tudi trgovina, kjer lahko enostavno in udobno kupite dodatni podatkovni paket, razširite sistem ŠKODA CONNECT ali si prenesete dodatno aplikacijo. Seznam se bo sčasoma povečeval. Vse to lahko naredite, ne da bi zapustili avtomobil.

ŠKODA SCALA MONTE CARLO Povezljivost

ŠKODA CONNECT

Nova generacija storitev ŠKODA Connect prinaša on line navigacijo in informcijske storitve ter možnost oddaljenega nadzora nad določenimi funkcijami vozila preko pametnega telefona. Ponuja tudi oddaljeno interakcijo s servisnim centrom ŠKODA po vaši izbiri. Klic v sili oziroma e-Call, ki samodejno kontaktira reševalce v primeru nesreče, je ravno tako del paketa.

ŠKODA SCALA MONTE CARLO Povezljivost

INFOTAINMENT ONLINE

Servisne storitve Infotainment Online vam bodo pomagale, da boste vsakič znova varno in udobno dosegli izbrani cilj. Tako so vam na voljo on line informacije o prometu, posodabljanje zemljevidov, poročila o vremenu na poti, pa o cenah goriva in razpoložljivosti parkirnih mest. Seveda pa ta paket vsebuje še kar nekaj storitev.

ŠKODA SCALA MONTE CARLO Povezljivost

ODDALJENI DOSTOP: ODKLEPANJE & ZAKLEPANJE

Oddaljeni dostop do vozila je še ena od funkcij sistema ŠKODA Connect in omogoča povsem nov način nadzora vašega avtomobila preko povezave avtomobila s pametnim telefonom. Mogoče je na primer odkleniti in zakleniti avtomobil na daljavo prek storitve Lock & Unlock, in to ne glede na to, kje se nahajate. To je seveda posebno praktično, če ste pozabili zakleniti avtomobil ali če želite dostop do avtomobila omogočiti nekomu drugemu.

ŠKODA SCALA MONTE CARLO Povezljivost

ODDALJENI DOSTOP: POLOŽAJ PARKIRANEGA VOZILA

Če ste pozabili, kje na ogromnem parkirišču ste parkirali svoj avtomobil, nikar ne zganjajte panike. Vozilo vam bo namreč posredovalo svoje podatke po vsaki vožnji, te podatke pa si kadarkoli zlahka prikličete na svoj pametni telefon ali celo na pametno uro. Parkirni položaj je vključen v komplet storitev Remote Access.

ŠKODA SCALA MONTE CARLO Povezljivost

“VROČA” STIKALA

S pomočjo rdečega stikala na levi lahko takoj pokličete na pomoč, če ste vpleteni v nesrečo ali pa ste ji le priča. S pritiskom na sredinsko stikalo pokličete servis v primeru okvare. Z levim pa lahko dobite več informacij preko Sistema ŠKODA Infoline.

ŠKODA SCALA MONTE CARLO Povezljivost

SMARTLINK+

Ta sistem vam omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim infotainment sistemom preko vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate

SmartGate je sistem, ki uporablja Wi-Fi ali USB kabel za prenos izbranih podatkov vozila do povezane naprave. Ta sistem omogoča povezovanje avtomobila s pametnimi telefoni, saj uporabniku omogoča, da lahko telemetrično spremlja preko 40 podatkov iz avtomobila prek aplikacije ŠKODA OneApp. 

ŠKODA SCALA MONTE CARLO Povezljivost

USB-C vtičnica

Model SCALA MONTE CARLO je opremljen tudi s po dvema sodobnima osvetljenima USB-C vtičnicama spredaj za prenos podatkov in polnjenje prenosnih naprav. Dva dodatna pa je za polnjenje naprav mogoče naročiti za potnike zadaj.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran