Modeli
Meni

Škoda Scala Monte Carlo Notranjost

Novo doživetje

Če sedete za volan modela Scala Monte Carlo, boste pojem užitka v vožnji doživeli v povsem novi luči. Primite za večfunkcijski športni volanski obroč in bodite na tekočem z dogajanjem v vozilu in na cesti z opcijskim prilagodljivim aktivnim informacijskim zaslonom s športno grafiko. Dekor Carbon s kromiranim vročim žigosanjem (na sliki) ali dekor Black Dot z rdečim vročim žigosanjem in ambientalno osvetlitvijo v beli ali rdeči barvi prispevata k dinamičnemu videzu notranjosti.

Škoda Scala Monte Carlo Notranjost

Digitalna instrumentna plošča

Odličen pregled nad informacijami o vožnji ponuja digitalna instrumentna plošča z všečnim 10,25-palčnim digitalnim zaslonom, ki omogoča izbiro petih postavitev, vključno s športnimvidezom. Prikazuje ustrezne podatke o vozilu in vožnji, o radijskih  postajah, aktivne asistenčne sisteme in navigacijske informacije.

Škoda Scala Monte Carlo Notranjost

Športna sedeža

Da bi bila vozniška izkušnja s tem dinamičnim modelom popolna, je notranjost opremljena s primernimi športnimi sedeži. Robustni in udobni športni sedeži se ponašajo z videzom, značilnim za modele Monte Carlo, in z bočno oporo, s katero vas bodo objeli na vsakem koraku.

Škoda Scala Monte Carlo Notranjost

Pedala iz nerjavečega jekla

Pedala iz nerjavnega jekla igrajo pomembno vlogo pri ustvarjanju bolj športne notranjosti avtomobila. Prostor za voznikove noge naredijo optično bolj zanimiv, njihova kovinsko srebrna barva pa se ujema z drugimi kromiranimi elementi notranjosti. Opremljeni so z gumenimi vložki, zato noga nikoli ne zdrsne s pedala.

Škoda Scala Monte Carlo Notranjost

Plošče iz nerjavnega jekla na pragovih

Vtisnjene plošče iz nerjavnega jekla in napisom Scala na pragovih vrat še dodatno oplemenitijo notranjost modela Scala Monte Carlo in hkrati zaščitijo pragove na vratih med vstopanjem.

Škoda Scala Monte Carlo Notranjost

Panoramsko strešno okno

Veliko panoramsko strešno okno s senčnikom prinaša v notranjost obilo dnevne svetlobe. Steklo je obarvano črno, tako da v vozilo prodira le toliko svetlobe in toplote, kolikor je za vas še prijetno. Steklena streha ima električno izvlečni senčnik, ki se - inovativno - odpira od zadaj naprej, s tem pa nudi potnikom zadaj povečan prostor za glavo in impresiven pogled.

Škoda Scala Monte Carlo Notranjost

Družinsko velika notranjost

V notranjosti boste našli veliko prostora za prijetno vožnjo celotne družine. Praktični prtljažni prostor, ki je oglato oblikovan, s številnimi pritrdilnimi točkami in kavlji, ponuja 467 litrov prostornine. Ko se zadnja naslonjala podrejo v razmerju 60:40, pa se prostornina prtljažnika poveča na 1.410 litrov.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran