Modeli
Meni

Škoda Scala Monte Carlo Tehnologija

Aktivni informacijski zaslon

Virtualni kokpit s privlačnim digitalnim zaslonom velikosti 10.25 palca omogoča odličen pregled nad instrumenti, ki so lahko prikazani na pet načinov. Virtualni kokpit prikazuje na zaslonu podatke o vožnji, avtomobilu, navigaciji, telefonu, medijih …

Škoda Scala Monte Carlo Tehnologija

Zvočni sistem

Infotainment sistema Amundsen in Bolero je mogoče nadgraditi s 405 W hi-fi audio sistemom, ki je opremljen z 10 zvočniki, vključno z nizkotoncem. Izbirate lahko med nekaj prednastavljenimi zvočnimi profili (Škoda, govor, klasika in rock). Zvok je mogoče prilagoditi tako, da ustreza vsem potnikom v avtomobilu.

Škoda Scala Monte Carlo Tehnologija

Phone Box z induktivnim polnjenjem

Gre za predal v osrednji konzoli, kamor je mogoče spraviti pametni telefon, hkrati pa ta predal omogoča boljšo povezavo z omrežjem, ko je signal slab. Ta predal omogoča tudi brezžično (induktivno) polnjenje pametnega telefona preko Qi standarda.

Škoda Scala Monte Carlo Tehnologija

Multimedijski nosilec

Kam pospraviti kovance, pametni telefon in ključe, da ne bi drseli po avtomobilu? Sem! Ne glede na to, kako hitro boste zapeljali skozi zavoj, bo ta nosilec vse vaše drobnarije vedno varno obdržal na mestu in hkrati na dosegu rok.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran