Modeli
Meni

Škoda Scala Monte Carlo Prtljažnik

Prilagodljivo dvojno dno

S pomočjo dvojnega dna prtlajžnika je mogoče prtljažnik pregraditi na dva dela. Nosilno dno prtljažnika je treba le izvleči in ga namestiti v spodnji nosilec.

Škoda Scala Monte Carlo Prtljažnik

Zadrževalne mrežice

Zahvaljujoč spretno zamišljeni kombinaciji zadrževalnih mrež, kljuk in odlagališč v prtljažniku ni nobene potrebe po sklepanju kompromisov med okretnostjo in praktičnostjo. Sistem mrežic s kljukicami preprečuje manjšim kosom prtljage nenadzorovano drsenje po prtljažniku med vožnjo. Čvrstim kljukicam ob bokih boste hvaležni tako pri nakupovanju kot pri prevažanju športne opreme.

Škoda Scala Monte Carlo Prtljažnik

Vrhnji sidrni točki (Top Tether)

Sidrne točke Top Tether so v kombinaciji s sistemom ISOFIX zagotovilo za enostavno in zanesljivo pritrditev otroškega sedeža, zato bodo otroci vedno potovali v popolnem udobju in varnosti. Kadar sidrnih točk ne potrebujete, jih lahko spremenite v priročne kljuke, s katerimi lahko predmete v prtljaćniku zadržite na mestu.

Škoda Scala Monte Carlo Prtljažnik

Kljukice za prtljago

Praktičnost in uporabnost prtljažnega prostora v modelu Scala Monte Carlo dopolnjujeta dve čvrsti kljukici na obeh straneh. Namenjeni sta obešanju prtljage, ki bi sicer brez nadzora drsela po prtljažniku.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran