Modeli
Meni

Škoda Scala Zunanjost

Eleganca hitrosti

Čustven in dinamičen videz novega modela Škoda Scala dajeta temu petvratnemu modelu močno identiteto, zato z njim nikoli ne boste neopaženi. Uživajte v lepoti sodobnega in brezčasnega oblikovanja, ki z leti le še zori.

Škoda Scala Zunanjost

Žarometi s polno LED tehnologijo

Že v serijski opremi ima Škoda Scala LED žaromete, ki imajo vgrajene diode za kratke, pozicijske in dnevne luči. Prefinjena oblika polnih LED žarometov s tremi kristalastimi 'kamni' in za znamko značilnimi "obrvmi" je še bolj privlačna možnost. Med številnimi prednostmi LED tehnologije sodi tudi dolga življenjska doba svetil in skromna poraba energije.

Škoda Scala Zunanjost

Nezgrešljiv podpis

Nov model Scalaje prvi model znamke Škoda v Evropi, ki nosi na zadku namesto logotipa znamke izpisano ime Škoda. Skupaj s steklenim delom, ki se podaljšuje od petih vrat do zadnjih luči, daje temu modelu nezgrešljivo podobo zadnjega dela.

Škoda Scala Zunanjost

Zadnje LED luči

Scala je serijsko opremljena z zadnjimi lučmi v LED tehnologiji, saj so v njih svetleče diode za zadnje in zavorne luči ter meglenke. Imate pa tudi možnost, da jih zamenjate za verzijo s polno LED tehnologijo, kjer so svetleče diode namenjene vsem vlogam. Še ena od lastnosti te različice so dinamični smerokazi in zadnje luči, ki se nadaljujejo v prtljažna vrata.

Škoda Scala Zunanjost

Čustven paket

Prilagodite si športno in izstopajočo obliko svojega avtomobila s paketom Emotion. Sestavljajo ga v modno črnino odeti strešni spojler, veliko panoramsko strešno okno, podaljšano zadnje okno in polni LED žarometi ter zadnje luči, ki zagotavljajo, da vaša Škoda ne bo ostala neopažena.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran