Modeli
Meni

Škoda Scala Notranjost

Oblika sledi funkciji

V prostorni notranjosti prevladuje povsem na novo oblikovana instrumentna plošča. Površine so prekrite z mehkim umetnim materialom, tu pa je tudi stoječi zaslon in dekorativne obloge. Prepoznaven podpis znamke Škoda je seveda vrhunska ergonomija notranjosti.

Škoda Scala Notranjost

Nova perspektiva

Za volanom modela Scala boste veselje do vožnje doživeli v povsem novi luči. Sedete lahko v udobne sedeže, prevlečene s tkanino iz mikrovlaken Suedia, se oprimete večfunkcijskega športnega volana in ste zraven preko povsem prilagodljivega aktivnega informacijskega zaslona ves čas seznanjeni z vsem, kar se dogaja okoli vas. Cel kup dodatnih informacij, kot je na primer vreme na poti ali prosta parkirna mesta, pa lahko sproti poiščete na zaslonu multimedije v vaši neposredni bližini.

Škoda Scala Notranjost

Vaš slog, vaša Scala

Poleg čustveno nabitih potez in visoko kvalitetnih materialov modela Scala je tu še možnost personalizacije. Izbirate lahko med številnimi barvami sedežnih prevlek in dekorativnih oblog, ki jih lahko kombinirate s posebnim tiskom. Ambientalna osvetlitev je na voljo v treh izvedbah - beli, rdeči in bakreni -, vse to pa naredi notranjost še bolj domačno.

Škoda Scala Notranjost

Ogrevani elementi notranjosti

Mislili smo na vaše udobje v avtomobilu v vseh letnih časih. Pozimi ni pravega nadomestka za ogrevano vetrobransko steklo, ki uspešno nadomesti jutranje strganje ledu. Toda če že morate v mrazu biti zunaj, potem vas bodo na pravo temperaturo hitro spravili ogrevan volanski obroč in ogrevani sedeži spredaj in zadaj.

Škoda Scala Notranjost

Climatronic dvopodročna klimatska naprava

Klimatska naprava Climatronic vam omogoča, da uživate v udobju samodejno vzdrževane temperature v avtomobilu. Climatronic ima dve področji delovanja, tako da lahko voznik in sopotnik nastavita temperaturo vsak po svoji želji. Senzor vlažnosti zmanjšuje meglenje vetrobranskega stekla in tako povečuje temperaturno ugodje.

Škoda Scala Notranjost

Panoramsko strešno okno

Veliko panoramska strešno okno s senčnikom, ki je na voljo za doplačilo, prinaša v notranjost obilo dnevne svetlobe. Steklo je obarvano črno, tako da v vozilo prepušča le udobno količino svetlobe in toplote. Steklena streha ima električno izvlečni senčnik, ki se - inovativno - odpira od zadaj naprej, s tem pa nudi potnikom zadaj povečan prostor za glavo in impresiven razgled

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran