Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SCALA Varnost

9 VARNOSTNIH ZRAČNIH BLAZIN

ŠKODA SCALA zagotavlja potnikom visoko raven pasivne varnosti z do devetimi varnostnimi zračnimi blazinami in sistemom proaktivne zaščite za potnike Crew protect Assist.

ŠKODA SCALA Varnost

KLIC V SILI

Tudi model SCALA ponuja sodoben sistem klica v sili (e-Call), ki v primeru nesreče takoj posreduje reševalcem kup potrebnih informacij, kot sta status vozila in lokacija, klic pa je mogoče sprožiti tudi ročno s pritiskom na stikalo na strešni konzoli.

ŠKODA SCALA Varnost

ASISTENČNI SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU

Na najsodobnejši platformi narejen kompaktni model SCALA ponuja tudi cel kup naprednih varnostnih asistenčnih sistemov, ki so bili še do pred kratkim rezervirani le za višje razrede in pomagajo pri varnosti tako v mestih kot na dolgih avtocestnih poteh.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran