Modeli
Meni

Škoda Scala Varnost

Scala s petimi zvezdicami

Konzorcij EuroNCAP je modelu Škoda Scala podelil najvišjo možno oceno, pet zvezdic, in s tem potrdil, da ta avtomobil nudi optimalno zaščito vsem potnikom.

 

V kategoriji Zaščita odraslih oseb je Scala prejela 97 odstotkov vseh možnih točk. To je ena najvišjih ocen v zgodovini EuroNCAP. Strokovnjaki so podelili tudi polnih šest točk za zaščito kolesarjev, kar odraža pozitivni učinek sistema Front Assist s predvidevalno zaščito pešcev in kolesarjev.

Škoda Scala Varnost

9 varnostnih zračnih blazin

Škoda Scala zagotavlja potnikom visoko raven pasivne varnosti z do devetimi varnostnimi zračnimi blazinami in sistemom proaktivne zaščite za potnike Crew protect Assist.

Škoda Scala Varnost

Klic v sili

Tudi model Scala ponuja sodoben sistem klica v sili (e-Call+), ki v primeru nesreče takoj posreduje reševalcem kup potrebnih informacij, kot sta status vozila in lokacija, klic pa je mogoče sprožiti tudi ročno s pritiskom na stikalo na strešni konzoli.

Škoda Scala Varnost

Asistenčni sistemi za pomoč vozniku

Na najsodobnejši platformi narejen kompaktni model Scala ponuja tudi cel kup naprednih varnostnih asistenčnih sistemov, ki so bili še do pred kratkim rezervirani le za višje razrede in pomagajo pri varnosti tako v mestih kot na dolgih avtocestnih poteh.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran