Modeli
Meni

Škoda Scala Tehnologija

Športna nastavitev podvozja

Če imate radi dinamično vožnjo, je športna nastavitev podvozja kot nalašč za vas. Ta opcija zniža podvozje za 15 mm in omogoča dva načina prilagoditve delovanja blažilnikov - Normal in Sport. Dinamični vozni režim Sport zagotavlja športnejšo vozno izkušnjo in bolj intenzivno povezavo s cesto. Sistem se navezuje na izbirnik voznega načina Driving Mode Select.

Škoda Scala Tehnologija

Izbor voznih programov (Driving Mode Select)

Izbira načina vožnje omogoča nastavitev parametrov in obnašanja avtomobila glede na vaše potrebe ali razpoloženje. Glavno načelo je, da lahko izbirate med štirimi načini vožnje: Normal, Sport, Eco in Individual. Ti načini prilagodijo nastavitve motorja, menjalnika DSG, podvozja (Sport Chassis Control), servo podpore krmiljenja, klimatske naprave itd.

Škoda Scala Tehnologija

Zmogljivi in ekonomični motorji

Škoda Scala ponuja široko paleto bencinskih in dizelskih motorjev. Vsi so opremljeni z neposrednim vbrizgom goriva in prisilnim polnjenjem. Vrh ponudbe predstavlja motor 1.5 TSI, ki zmore 110 Kw in 250 Nm navora.

Škoda Scala Tehnologija

Menjalnik DSG

Večina motorjev modela Scala ima možnost kombiniranja s samodejnim menjalnikom, DSG. Gre za samodejni menjalnik, ki je opremljen z dvema neodvisnima menjalnikoma in sklopko. Njegove glavne prednosti so predvsem možnost gladkega in izjemno hitrega prestavljanja brez prekinitve navora, pri tem pa ohranjajo nizko porabo goriva.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran