Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SCALA Tehnologija

ŠPORTNA NASTAVITEV PODVOZJA

Če imate radi dinamično vožnjo, je športna nastavitev podvozja kot nalašč za vas. Ta opcija zniža podvozje za 10 mm in omogoča dva načina prilagoditve delovanja blažilnikov - Normal in Sport. Dinamični vozni režim Sport zagotavlja športnejšo vozno izkušnjo in bolj intenzivno povezavo s cesto. Sistem se navezuje na izbirnik voznega načina Driving Mode Select.

ŠKODA SCALA Tehnologija

ZMOGLJIVI IN EKONOMIČNI MOTORJI

ŠKODA SCALA ponuja široko paleto bencinskih in dizelskih motorjev. Vsi so opremljeni z neposrednim vbrizgom goriva in prisilnim polnjenjem. Vrh ponudbe predstavlja motor 1.5 TSI, ki zmore 110 Kw in 250 Nm navora.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran