Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SCALA Prostornost

XXL PRTLJAŽNI PROSTOR

Praktičen in smiselno zasnovan prtljažni prostor s številnimi pritrditvenimi točkami ponuja darežljivih 467 litrov prostornine. Ob podiranju naslona zadnje klopi, ki ga je mogoče sicer deliti v razmerju 60/40, pa naraste na 1,410 litrov.

ŠKODA SCALA Prostornost

DRUŽINSKA PROSTORNOST

V notranjosti boste našli dovolj prostora za udobno vožnjo vse družine. Poleg udobnih sedežev ponuja SCALA še 73 mm prostora za kolena. Z 982 mm prostora za glave nad zadnjo klopjo lahko tam na dolgih poteh udobno sedijo tako otroci kot odrasli.

ŠKODA SCALA Prostornost

ZLOŽLJIVO NASLONJALO SOVOZNIKOVEGA SEDEŽA

Za še več prostora je mogoče naročiti tudi zložljivo naslonjalo sovoznikovega sedeža. V tem primeru je mogoče v notranjosti prevažati premete, ki so dolgi do 2,511 metra.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran