Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SCALA Simply Clever

STRGALO ZA LED Z MERILNIKOM GLOBINE PROFILA

Zelo priročna rešitev, ko pritisne prvi mraz: zdaj vam ne bo treba več premetati celega avtomobila, da bi našli strgalo za led, saj je to praktično nameščeno v vratcih rezervoarja za gorivo in tako vedno pripravljeno na uporabo. V oba njegova kota sta vtisnjena tudi merilnika globine profila pnevmatik z označbami za vsaka 2 mm. Na ta način boste lahko vedno preverili, ali globina profila vaših pnevmatik še ustreza zakonskim omejitvam.

ŠKODA SCALA Simply Clever

LIJAK V ODPRTINI ZA DOLIVANJE TEKOČINE ZA SPIRANJE STEKLA

Preprosto in učinkovito rešitev je mogoče najti tudi pod motornim pokrovom. Tako ima model SCALA spretno oblikovan pokrovček posode za tekočino za spiranje stekla. Ta je oblikovan tako, da pri odpiranju tvori praktičen lijak, s čimer je mogoče enostavno in brez polivanja doliti tekočino za spiranje stekla.

ŠKODA SCALA Simply Clever

DEŽNIK V VOZNIKOVIH VRATIH

ŠKODA SCALA ima odlagalno mesto za dežnik v voznikovih vratih, ki vam omogoča, da tja odložite zložen dežnik. Prostor je vodotesen, zato lahko vanj brez težav odložite tudi moker dežnik. Voda se bo odcedila iz avtomobila.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran