Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SCALA Varnostni asistenčni sistemi

SIDE ASIST

Zahvaljujoč dvema radarskima senzorjema, nameščenima na zadku avtomobila, SIDE Assist zazna vozilo, ki se približuje od zadaj, ali vozilo, ki je v mrtvem kotu. Voznika o tem obvesti preko LED signala v ohišju vzvratnega ogledala. Side Assist lahko zazna vozilo, ki je oddaljeno do 70 metrov, in lahko tako voznika pravočasno obvesti o nevarnosti na cesti.

ŠKODA SCALA Varnostni asistenčni sistemi

LANE ASSIST

Ta sistem zaznava in preprečuje nenamerno zapuščanje voznega pasu. Voznika o tem obvesti z vizualnim sporočilom, hkrati pa sproži popravek smeri s krmilnim mehanizmom. Sistem je aktiven pri hitrosti nad 65 km/h, pod pogojem, da so cestne oznake vidne in da voznik ni vklopil smernika.

ŠKODA SCALA Varnostni asistenčni sistemi

FRONT ASSIST S PREDVIDEVALNO ZAŠČITO PEŠCEV

Ta sistem zaznava možnost trka, in če oceni, da je trk neizogiben, sproži zavorni sistem, da zmanjša posledice. Hkrati lahko sistem sproži zaustavitev vozila, če zazna, da se pešec nevarno prbližuje avtomobilu in obstaja možnost, da bi prečkal cesto.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran