Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SCALA Asistenčni sistemi za več udobja

AKTIVNI TEMPOMAT (ADAPTIVE CRUISE CONTROL)

Sistem ACC vzdržuje varno razdaljo do spredaj vozečega avtomobila pri določeni hitrosti, z nadzorom motorja in aktivacijo zavor, če mora pospeševati ali zavirati. Sistem kombinira klasični tempomat z radarskim nadzorom razdalje. Aktiven je do hitrosti 210 km/h.

ŠKODA SCALA Asistenčni sistemi za več udobja

AUTO LIGHT ASSIST

Ta sistem poskrbi za samodejno vklapljanje in izklapljanje dolgega svetlobnega snopa žarometov glede na trenutne razmere v prometu. Zaznava vire svetlobe prihajajočega ali spredaj vozečega avtomobila s kamero, nameščeno v podnožje vzvratnega ogledala.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran