Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

ŠKODA SCALA Prtljažnik

PRILAGODLJIVO DVOJNO DNO

S pomočjo dvojnega dna prtlajžnika je mogoče prtljažnik pregraditi na dva dela. Nosilno dno prtljažnika je treba le izvleči in ga namestiti v spodnji nosilec.

ŠKODA SCALA Prtljažnik

DVOSTRANSKA OBLOGA PRTLJAŽNIKA

Prevleka prtljažnika ima na eni strani praktičen in pralen material, na drugi strani pa prijazno tekstilno oblogo. Lahko jo preprosto obračate glede na trenutne potrebe.

ŠKODA SCALA Prtljažnik

ZADRŽEVALNE MREŽICE

Zahvaljujoč spretno zamišljeni kombinaciji zadrževalnih mrež, kljuk in odlagališč v prtljažniku ni nobene potrebe po sklepanju kompromisov med okretnostjo in praktičnostjo. Sistem mrežic s kljukicami preprečuje manjšim kosom prtljage nenadzorovano drsenje po prtljažniku med vožnjo. Čvrstim kljukicam ob bokih boste hvaležni tako pri nakupovanju kot pri prevažanju športne opreme.

ŠKODA SCALA Prtljažnik

KLJUKICE ZA PRTLJAGO

Praktičnost in uporabnost prtljažnega prostora v modelu SCALA dopolnjujeta dve čvrsti kljukici na obeh straneh. Namenjeni sta obešanju prtljage, ki bi sicer brez nadzora drsela po prtljažniku.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran