Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

Servisne akcije ŠKODA

Aktualne ugodnosti

Uživajte v toplih dneh z znamko ŠKODA.

Preglejte ekskluzivno ponudbo letnih pnevmatik.

ŠKODA Card

Kartica zvestobe ŠKODA Card , vključuje storitve, ki so posebej prilagojene vam in vašemu vozilu ŠKODA. kartica vam odpira vrata do stalnih, sezonskih in posebnih ugodnosti ter vam s tem prinaša še več zadovoljstva z vašim vozilom ŠKODA.

Bodite brez skrbi na vaši poti

Pri znamki ŠKODA veliko pozornosti posvečamo ugodju in dobremu počutju svojih kupcev. Varnost in izjemen občutek med vožnjo z vozili ŠKODA pa za to ni dovolj. Za popolno zadovoljstvo naših strank je potrebna celovita skrb za njihove potrebe. Zato smo v podjetju Porsche Slovenija d.o.o. pripravili program za lastnike vozil ŠKODA, s katerim se zavezujemo, da bomo s strankami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vozilom.

Servisni paketi

Prihranite s servisnimi paketi ŠKODA - ekskluzivno za vaše vozilo ŠKODA, starejše od 4 let.