Modeli

Aktualne ugodnosti ŠKODA

Več
k

Ugodnosti za imetnike ŠKODA Card

Je že čas za nov akumulator?

Z vsako novo generacijo naših modelov nudimo večje število asistenčnih sistemov in električnih komponent, ki vašo varnost in udobje na cesti. Le-ti potrebujejo dodatno energijo in s tem dodatno obremenjuje delovanje akumulatorja vozila.

Akumulatorju skrajšujejo življenjsko dobo številni dejavniki, med njimi so najpogostejši dolgi časi mirovanja vozila, številne vožnje na krajše relacije ter temperaturna nihanja. Ko opazite težave pri prižiganju motorja ali upadanje moči žarometov, je čas za menjavo.

 

Odločite se za originalni akumulator Škoda, ki prepriča s svojo dolgo življenjsko dobo in prileganjem k vašemu vozilu in izkoristite 25% popust na akumulatorje za imetnike ŠKODA Card. 

 

Ugodnost velja za akumulatorje vseh letnikov vozil ŠKODA in traja od 25. 11. 2020 do 15. 1. 2021.

 

 

Za brezhiben pogled na cestišče

Ste opazili, da vaši brisalci za seboj na steklu puščajo sled, da preskakujejo ali škripajo? Potem je čas za zamenjavo. Naše strokovno osebje na servisu ŠKODA bo z veseljem pregledalo in zamenjalo obrabljene brisalce na vašem vozilu.

 

S kartico zvestobe ŠKODA Card boste privarčevali kar 30% pri nakupu originalnih metlic in setov brisalcev. 

 

Ugodnost je podaljšana do 15. 1. 2021.

 

 

Suvereno v vsak zavoj

Zavore vam v ključnih trenutkih vožnje zagotavljajo nadzor nad vozilom. Z vsakodnevno vožnjo se obrabijo tudi zavore, zato posrbite za redno menjavo le-teh. Obrnite se na vaš pooblaščeni servis ŠKODA, kjer vam bo naše strokovno usposobljeno osebje z veseljem pomagalo pri menjavi.

 

S kartico zvestobe ŠKODA Card boste zdaj privarčevali kar 30% pri nakupu zavornih diskov in oblog za vozila starejša od 4 let.

 

Ugodnost je podaljšana do 15. 1. 2021.

 

 

POSTANITE IMETNIK ŠKODA CARD

Naročite svojo kartico ugodnosti ŠKODA Card in izkoristite številne ugodnosti, ki jo ponuja kartica zvestobe.

Druge ugodnosti

Akcijska ponudba pnevmatik

Že pri 7 °C se zavorna pot letnih pnevmatik daljša - z vsako stopinjo manj, se ta le še podaljšuje. Odločite se za varno izbiro in svoje vozilo na zimo preobujte v zimske pnevmatike iz akcijske ponudbe pnevmatik ContinetalSemperitBarumGoodyearSava in Bridgestone.

Aktualna ponudba originalnih aluminijastih platišč ŠKODA.

Akcija 3+1

Izkoristite akcijo 3+1, kjer vam ob nakupu originalnega kompleta koles četrto kolo v kompletu podarimo.

Akcija traja od 1. septembra do 31. decembra 2020 oz. do razprodaje zalog.

Vse cene so priporočene maloprodajne cene v € in vključujejo 22 % DDV. Izdelki so na voljo v pooblaščeni servisni mreži Škoda v Sloveniji. Ponudba velja do 31. 12. 2020 oz. do razprodaje zalog. Zaradi stalnega izpopolnjevanje prodajnega programa si pridržujemo pravico do sprememb komercialne ali tehnične narave. Fotografije so simbolične. Dodatna priprava in montaža nista vključeni v ceno.