Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

KAROQ

ŠKODA KAROQ - AVTOMOBIL S PUŠČICO

ŠKODA KAROQ je popolnoma nov kompakten SUV. Njegovo ime izhaja iz jezika avtohtonega prebivalstva otoka ob južni obali Aljaske. Je kombinacija besede 'KAA'RAQ' (avtomobil) in 'RUQ' (puščica).

ŠKODA KAROQ - ŠPORTNI TERENEC Z ZNAČAJEM

Emocionalen in dinamičen dizajn s številnimi kristalastimi elementi uteleša nov oblikovalski jezik znamke ŠKODA v SUV razredu.

1

Osupljiv tridimenzionalen sprednji del s svojimi potezami simbolizira zaščito in moč. Prav posebej so za sprednji del vozila značilni geometrično oblikovani žarometi z natančnimi linijami.

2

Dolga medosna razdalja je ob pogledu s strani očitna in kaže na velikodušno odmerjeno notranjost.

3

Pogled od strani izdaja kratke previse spredaj in zadaj, padajočo strešno linijo poudarjata tudi oblika D stebrička in strmo padajoča prtljažna vrata avtomobila.

4

Z LED tehnologijo na zadku so opremljene tako zadnje kot tudi zavorne luči in meglenke.

5

Kristalasta oblika žarometov v polni LED tehniki in osem svetlobnih linij, ki so kot "trepalnice", ustvarjajo unikaten svetlobni vzorec.

6

Novi kompaktni SUV znamke ŠKODA je serijsko opremljen z električno parkirno zavoro. Štirikolesni pogon in 7-stopenjski DSG menjalnik sta opcijska.

7

Infotainment sistemi ponujajo vrhunske funkcije in vmesnike ter so opremljeni z zasloni na dotik.

ŠKODA KAROQ - Zakrita zunanjost, skrivnosti razkrite

Kot prava ŠKODA ponuja ŠKODA KAROQ izjemno prostornost v notranjosti in v prtljažniku, nove vozniške asistenčne sisteme, žaromete v polni LED tehniki in - prvič pri znamki ŠKODA - digitalno instrumentno ploščo.

1

Dimenzije

Kompaktni SUV meri v dolžino 4,382 mm, v širino 1,841 mm in v višino 1,605 mm. Dolga medosna razdalja, ki znaša 2,638 mm (2,630 pri različici s 4x4 pogonom), omogoča modelu KAROQ udobno lego na cestišču. Prostora za kolena je 68 mm.

2

VarioFlex

V kombinaciji z opcijskim sistemom zadnjih sedežev VarioFlex je prtljažni prostor prilagodljiv in lahko meri med 479 in 588 litrov. Sedeže je mogoče tudi popolnoma odstraniti - tako se ta SUV spremeni v dostavno vozilo, ki lahko prepelje 1,810 litrov prtljage.

3

Asistenčni sistemi

Novi sistemi vključujejo parkirnega asistenta, asistenta za ohranjanje vozila v voznem pasu in asistenta za vožnjo v gneči. Sistem za zaznavanje vozil v mrtvem kotu, Front Assist z zaščito pešcev in Emergency Assist pomagajo k večji varnosti.

4

Digitalna instrumentna plošča

Digitalna instrumentna plošča, ki jo je mogoče prilagoditi po željah voznika, je pri znamki ŠKODA na voljo prvič.

5

LED luči

Žarometi v polni LED tehniki so pri tem modelu na voljo opcijsko. Ambientalna svetloba v LED tehniki v okrasnih oblogah vrat in armaturne plošče ustvarja prijetno vzdušje.

6

Povezljivost

Najboljša Sistema Columbus in Amundsen imata tudi dostopno točko WLAN. Na voljo je opcijski LTE modul. Nove mobilne spletne storitve ŠKODA Connect so seveda kompatibilne. Sistem SmartLink+ je združljiv z Apple CarPlay, Android Auto in MirrorLink.

7

Motorji

Dva bencinska in dva dizelska motorja sta povsem nova v ponudbi. Prostornina motorjev znaša 1.0, 1.5, 1,6 in 2.0 litra; razpon moči znaša od 85 kW (115 KM) pa do 140 kW (190 KM). Nov 1,5 litrski TSI motor ima tudi novo funkcijo odklopa valjev.

8

4x4

Dvolitrski TSI motor s 140 kW (190 KM) je serijsko opremljen s 4x4 pogonom in 7-stopenjskim DSG menjalnikom. Vozni program Off Road v sodelovanju s štirikolesnim pogonom izboljša lastnosti na terenski podlagi. Izbor voznih profilov z načini Normal, Sport, Eco, Individual in Snow (4x4) je na voljo za doplačilo.