Modeli

Prostor za vso družino

SUPERB COMBI Family

1

ZUNANJOST

Superb Combi Family navdušuje z videzom, ki je bil nagrajen tudi z nagrado Red Dot. Na izbiro so trije različni pogonski agregati, en bencinski in dva dizelska, na voljo pa je tudi DSG menjalnik. Tu so 7Jx17'' aluminijasta platišča HELIOS, zunanji ogledali in vratne kljuke pa so v barvi vozila.

2

NOTRANJOST

Vaši družini ponuja nove dimenzije in vse potnike razvaja s prostornostjo! Na vaše poti boste lahko vzeli vse, kar potrebujete in želite, tudi vse najljubše igrače in športne rekvizite. Prtljažnik ponuja 660 litrov prostora, kar je največ v tem razredu, s podiranjem zadnjih sedežev pa prostornina naraste na neverjetnih 1950 litrov. 

3

ASISTENČNI SISTEMI

Superb Combi Family razvaja s parkirnimi senzorji spredaj in zadaj z grafičnim prikazom, s sistemom za zaznavanje utrujenosti voznika, senzorjem za mrtvi kot Blind Spot Detect, varnostnim sistemom Crew Protect Assistant s funkcijo prednapetja prednjih varnostnih pasov z avtomatskim zapiranjem stranskih stekel in strešnega okna v primeru nevarnosti nesreče, tu pa sta tudi Front Assist, varnostni sistem za nadzor razdalje in mestna funkcija samodejnega zaviranja v sili, ter Light Assistant ali avtomatski vklop in izklop zasenčenih luči. 

4

SMART LINK

SMART LINK (MirrorLink TM, AppleCarPlay, Google Android Auto) omogoča preslikavo zaslona mobilnika ali tablice na zaslon v vozilu.

5

Ojačitev signala in brezžično polnjenje

Ojačitvi signala za vašo prenosno napravo je namenjen ojačevalnik v predalčku za telefon pred prestavno ročico. Vanj lahko telefon med vožnjo tudi varno odložite. Omogoča pa vam tudi brezžično polnjenje telefona. 

6

Praktični svetilki na zunanjih ogledalih

Vstopni svetilki, namenjeni osvetlitvi predela okoli vrat, sta nameščeni na zunanjih ogledalih in spodnjem delu sprednjih in zadnjih vrat. Z njuno pomočjo se bo družina v temi izognila neprijetnim presenečenjem. 

7

Trikraki usnjeni večfunkcijski volan

Trikraki usnjeni večfunkcijski volan daje užitek v vožnji in omogoča upravljanje radijskega sprejemnika, telefona in samodejnega menjalnika DSG. 

8

VARNOST

Superb Combi Family bo za varnost vaših najdražjih poskrbel s kar 9 varnostnimi blazinami. 

9

Radio »BOLERO«

Radio Bolero ima 8'' barvni zaslon, občutljiv na dotik, s priključkom za SD kartico, USB, I-Pod in AUX-IN ter 8 zvočnikov in možnost glasovnega izbiranja. Tu je tudi SMART LINK (MirrorLink TM, AppleCarPlay, Google Android Auto), ki omogoča preslikavo zaslona mobilnika ali tablice na zaslon v vozilu.

10

TEMPOMAT

Z vgrajenim tempomatom bo vaša družina v Superbu Combi Family potovala še bolj sproščeno in prijetneje, v pomoč pa vam bodo tudi servo krmiljenje Servotronic, samodejna zatemnitev notranjega vzvratnega ogledala ter prednji meglenki z dinamično funkcijo.

11

Prostoren prtljažnik

Prtljažnik meri 660 litrov, ob podrtih zadnjih sedežih pa prostornina naraste na kar 1950 litrov! Poleg odlagalnih prostorov za zadnjimi koloteki ima Superb Combi Family še številna odlagalna mesta in Simply Clever rešitve, med njimi tudi držala za steklenice.

12

KESSY

Superb Combi Family ima vgrajen KESSY sistem za zagon motorja ter odklepanje in zaklepanje vozila brez uporabe ključa. 

13

DVOPODROČNA KLIMA CLIMATRONIC

V Superbu Combi Family za pravo temperaturo skrbi »Climatronic« avtomatska dvopodročna klimatska naprava z elektronsko regulacijo in s tipalom vlažnosti. Tu pa je tudi osvetljen in hlajen predal pred sovoznikom. 

MOTORJI

1.4 TSI ACT Bencin

110 kW Moč
5,0 l/100 km Kombinirana poraba
Ročni menjalnik 6-stopenjski
116 g/km Emisije CO2
218 km/h 8,7 s do 100 km/h

2.0 TDI Dizel

110 kW Moč
4,0 l/100 km Kombinirana poraba
Ročni menjalnik 6-stopenjski
106 g/km Emisije CO2
218 km/h 8,9 s do 100 km/h

Dimenzije

Podrobnosti

Vozniki ŠKODE nismo radi doma

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj