Modeli
Meni

Škoda Superb Combi L&K Povezljivost

Najsodobnejši infotainment sistemi

Izbirate lahko med tremi najsodobnješimi infotainment sistemi z zasloni velikosti od 8.0 do 9.2 palcev. Vrhunski sistem Columbus nudi 3D navigacijo, storitve Škoda Connect in upravljanje z gestami. Serijski sistem Bolero z 8-palčnim zaslonom dopolnjuje zvočni sistem Canton s 610 W.

Škoda Superb Combi L&K Povezljivost

Online storitve Škoda Connect

Ta element povezljivosti zagotavlja spletne navigacijske in informacijske storitve, možnost izbire funkcij nadzora vozila na daljavo prek pametnega telefona in oddaljeno povezavo s servisnim centrom Škoda po vaši izbiri. Klic v sili, ki samodejno vzpostavi stik s službami za nujne primere v nesreči, je sestavni del te funkcije.

Odkrijte vse storitve

 

Škoda Superb Combi L&K Povezljivost

Infotainment online

Storitve Infotainment Online vam bodo vselej pomagale varno in udobno do cilja. Preko nabora teh storitev infotainment sistem pridobiva prometne informacije v realnem času, vremenska poročila, cene goriva in informacije o razpoložljivih parkirnih mestih. Poleg tega nudi še številne ostale informacije.

Škoda Superb Combi L&K Povezljivost

Dostop na daljavo

Dostop na daljavo kot del storitev Škoda Connect zagotavlja popolnoma nov način nadzora vašega avtomobila prek povezave s pametnim telefonom. Omogoča vam na primer odklepanje in zaklepanje, ne glede na to, kje ste. Posebej uporabna je ta funkcija, če ste pozabili zakleniti avtomobil ali želite komu na daljavo omogočiti vstop vanj.

Škoda Superb Combi L&K Povezljivost

Vroča stikala

Upravljanje izbranih storitev Škoda Connect poteka s stikali v strešnem modulu. Rdeče stikalo na desni je namenjeno klicu v sili in z njim pokličete na pomoč, če ste vpleteni oziroma ste priča resni prometni nesreči. Z srednjim stikalom pokličete servis, če pride do okvare. Za več informacij pa na voljo levo stikalo.

Škoda Superb Combi L&K Povezljivost

SmartLink

SmartLink omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim informacijskim sistemom preko aplikacij CarPlay in Android Auto. Uporabite lahko navigacijski sistem, predvajate glasbo in datoteke prek priljubljenih aplikacij ter upravljate z besedilnimi sporočili in s klici.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran