Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Podrobnosti

KOKPIT V ČRNEM

Notranjost modela ŠKODA SUPERB SPORTLINE zaznamuje dinamično oblikovanje. Izrazito športno vzdušje poudarjajo črni elementi, kot so oblazinjenje stropa, športni volanski obroč, sedežne prevleke, stranske obloge in armaturna plošča.

Podrobnosti

TRIKRAKI ŠPORTNI VOLAN

ŠKODA SUPERB SPORTLINE ima značilen trikraki športni volanski obroč z vzvodoma za upravljanje z DSG menjalnikom. Športni volanski obroč je oblečen v črno usnje z okrasnimi srebrnimi šivi.  

Avtomobil je lahko opremljen s progresivnim volanskim servo ojačevalnikom, ki modelu SUPERB SPORTLINE zagotavlja boljšo vodljivost in odzivnost v ovinkih. Progresivni volanski servo ojačevalnik ima spremenljivo razmerje čvrstosti glede na hitrost obračanja volanskega obroča. 

Podrobnosti

NADZOR ZMOGLJIVOSTI

Zaslon za nadzor zmogljivosti je v modelu SUPERB SPORTLINE posebnost, ki vam omogoča popolno uživanje v športni vožnji. Na informacijskem zaslonu se prikazujejo podatki o trenutni temperaturi motornega olja, delovanju g-sile in temperaturi hladilne tekočine.

Podrobnosti

PERSONALIZACIJA IN IZBIRA VOZNEGA NAČINA

Program pesronalizacije vozniku omogoča individualne nastavitve lastnosti avtomobila takoj ob aktivaciji. Avtomobil prepozna uporabnika po ključu, s katerim je odklenil vrata, in prilagodi nastavitve, ki so shranjene v posameznem profilu, vključno s položajem električno nastavljivih sedežev, nastavitvijo samodejne klimatske naprave, položajem bočnih ogledal, glasnostjo radijskega sprejemnika in ostalih elementov udobja ter nastavitev asistenčnih sistemov. Personalizacijo omogočajo trije kontaktni ključi (trije vozniški profili) kot del sistema izbire voznega načina, ki je vključen standardno opremo paketa SportLine.

Podrobnosti

VSTOPITE

SUPERB SPORTLINE je opremljen z učinkovitim elementom v duhu znamke ŠKODA. Okrasna zaščita na pragovih ščiti ta izpostavljen del pred praskami, ki bi nastale med vstopanjem ali izstopanjem iz avtomobila. Prednja zaščitna elementa izstopata tudi z napisom SUPERB. 

Podrobnosti

ALUMINIJASTA PLATIŠČA NAREDIJO AVTOMOBIL

18-palčna aluminijasta platišča Zenith v visokem sijaju in črni barvi poudarjajo dinamično podobo avtomobila. 19-palčna aluminijasta platišča v novi ekskluzivni obliki Vega in Supernova so na voljo kot doplačilna možnost. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran