Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Multimedia

OJAČEVALNIK GLASU

Ali želite jasno zvočno komunikcijo med potniki na prednjih in zadnjih sedežih, posebno pri visokih hitrostih? Sistem uporablja vgrajene mikrofone, da zazna zvok potnika na prednjem sedežu in ga prenese preko zvočnikov do potnikov zadaj v realnem času. Sistem glas tudi digitalno obdela, da je bolj čist in jasen. Voznik lahko tako ostane osredotočen na vožnjo, saj je pogovor razumljiv, vožnja pa zato varnejša.

Multimedia

VMESNIKA USB AND AUX-IN

Možnost povezave zunanjih multimedijskih ali pomnilniških naprav (USB ključek, na primer) preko Aux-In ali USB vmesnikov je serijska pri infotainment sistemih ŠKODA.

Multimedia

BREZŽIČNI PRENOS ZVOKA

Enota Bluetooth omogoča A2DP prenos zvoka in hkrati dve simultani brezžični povezavi, eno za mobilni telefon in drugo za predvajanje glasbe z zunanjih Bluetooth glasovnih naprav. 

Multimedia

ZVOČNI SISTEM CANTON

Opcijski zvočni sistem Canton vsebuje dvanajst visoko zmogljivih zvočnikov: deset v stranskih vratih, enega na sredini armaturne plošče in nizkotonski ojačevalnik v prtljažniku. Sistem z izhodno močjo 610 wattov je najboljši v srednjem avtomobilskem razredu. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran