Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Udobje

KESSY

Med odklepanjem in zaklepanjem vašega avtomobila vam v rokah ni več treba držati ključa. Nadzorna enota sistema KESSY (Keyless Entry, Start and exit SYstem) prepozna ključ na razdalji do 1,5 metra od avtomobila. Avtomobil se odklene samodejno ob potegu kljuke vrat ali prtljažnih vrat. Zagon motorja se opravi s pristiskom na stikalo. 

Udobje

ELEKTRONSKA PARKIRNA ZAVORA

Če je avtomobil opremljen z elektronsko parkirno zavoro, je med sprednjima sedežema več prostora, poleg pa sta večji tudi ravni varnosti in udobja.  Zavora s funkcijo Auto Hold preprečuje, da bi se vozilo premikalo vzvratno med mirovanjem  ali speljevanjem, če voznik ne pritiska na stopalko za zavor. 

Udobje

OGREVANO VETROBRANSKO STEKLO

Ne glede na vreme je v avtomobilu skozi vse leto poskrbljeno za vaše udobje. Opcijska prosojna folija ClimaCoat je namenjena ogrevanju vetrobranskega stekla, hkrati pa zagotavlja toplotno zaščito pred močnimi sončnimi žarki.

Udobje

PERSONALIZACIJA

Način personalizacije omogoča različnim voznikom priklic svojih osebnih nastavitev takoj ob vstopu v avtomobil. Avtomobil prepozna različne uporabnike glede na ključ, ki ga je posamezni voznik uporabil za odklepanje, in prilagodi nastavitve glede na prednastavljen profil. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran