Modeli
Meni

Škoda Superb Combi Sportline Notranjost

Dirkaško okolje, maksimalno udobje

Notranjost modela Škoda Superb Combi Sportline se ponaša z dinamičnim videzom, ki ohranja maksimalno udobje. Prepoznavno športna notranjost ima črne elemente, med katerimi so 3-kraki multifunkcijski športni volan, preproge s sivosrebrnimi šivi in športni sedeži.

Škoda Superb Combi Sportline Notranjost

Aktiven informacijski zaslon s športnim volanom

Aktiven informacijski zaslon z diagonalo premera 10,25'' vam zagotavlja popoln pregled. Na voljo je pet različnih prikazov, vključno s športnim. Ena od posebnosti različice Sportline so tudi elementi videza ogljikovih vlaken (Carbon), kar vpliva na izbiro tipografije in ozadja. 3-kraki multifunkcijski volanski obroč v perforiranem usnju in s sivo-srebrnimi šivi je del serijske opreme. Značka Sportline  pa dodatno označuje posebnost tega modela.

Škoda Superb Combi Sportline Notranjost

Sedeži zaokrožajo športno izkušnjo

Za popolno športno izkušnjo so potrebni primerni športni sedeži. Superb Combi Sportline se tu lahko pohvali: na vsakem ovinku vas bodo tesno objeli robustni, a udobni sedeži (alcantara/umetno usnje) z oporo za ledveni del.

Škoda Superb Combi Sportline Notranjost

Pravo vzdušje za vsako priložnost

LED ambientalna osvetlitev, ki je del serijske opreme, ponuja izbiro med 10 barvami, ki jih lahko upravljate prek infotainment sistema. Popolna izbira za športno notranjost so dekorativni elementi Carbon. 

Škoda Superb Combi Sportline Notranjost

Stopalke iz nerjavečega jekla

Zaradi stopalk iz nerjavečega jekla je notranjost avtomobila še bolj elegantna. Njihova srebrna barva se ujema s kromiranimi detajli notranjosti. Gumeni vstavki skrbijo za to, da noga z njih nikoli ne zdrsne.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran