Modeli
Meni

Škoda Superb Combi Sportline Športna vožnja

Močni motorji

Škoda Superb Combi Sportline  ima pod motornim pokrovom najsodobnejše motorje, ki zagotavljajo dinamično vožnjo in učinkovito delovanje. Najmočnejši 2.0 TSI 4x4 zmore 200 kW in navor do 350 Nm. Najmočnejši dizelski motor ima 140 kW in celo do 400 Nm navora. Vsi motorji so izjemno učinkoviti pri porabi goriva ter ustrezajo najnovejšim emisijskim standardom. 

 

Škoda Superb Combi Sportline Športna vožnja

Progresivno upravljanje

Vozilo je lahko opremljeno s progresivnim krmilnim mehanizmom, kar pomeni lažje krmiljenje in živahnost v zavojih. Progresivno upravljanje spremeni razmerja glede na položaj volana, tako da vam ni treba preprijemati volanskega obroča med vožnjo. Tako je lažje voziti po ovinkastih cestah, v mestu, pa tudi parkirati.  

Škoda Superb Combi Sportline Športna vožnja

Sistem uravnavanih blažilnikov (DCC)

Maksimalen užitek med vožnjo zagotavlja sistem uravnavanih blažilnikov (DCC), s katerim je lahko opremljen Superb Combi Sportline. Del tega sistema je tudi izbira podvozja (Driving Mode Select). Odvisno od izbrane opcije podvozja se spremeni trdota blažilnikov in druge nastavitve vozila. Udobna, sproščena vožnja se lahko v trenutku spremeni v dinamično športno - s pritiskom na gumb. Vozilo s sistemom DCC ima tudi za 15 mm znižano športno podvozje.

 

Škoda Superb Combi Sportline Športna vožnja

Štirikolesni pogon

Zahvaljujoč opcijskemu štirikolesnemu pogonu obvlada Superb Combi Sportline vse vozne pogoje brez težav. Štirikolesni pogon z računalniško nadzorovano večploščno sklopko se v delčku sekunde odzove na vsako spremembo oprijema pod kolesi. To izboljšuje športne zmogljivosti in vodljivost modela Superb Combi Sportline ter povečuje varnost.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran