Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Udobje

OGREVAN VOLANSKI OBROČ

Zaradi ogrevalne funkcije vaše roke ne bodo nikoli več mrzle, ko jih boste v zimskih dneh položili na usnjen multifunkcijski volanski obroč. 

Udobje

DINAMIČNI NADZOR PODVOZJA (DYNAMIC CHASSIS CONTROL - DCC)

SUPERB COMBI opremljen z dinamičnim nadzorom podvozja (Dynamic Chassis Control - DCC) z izbiro voznega načina. S sistemom lahko voznik izbere eno od nastavitev podvozja:  Normal, Sport ali Comfort.

Udobje

PERSONALIZACIJA IN IZBIRA VOZNEGA NAČINA

Program personalizacije vozniku omogoča indidvidualne nastavitve lastnosti avtomobila takoj ob aktivaciji avtomobila. Avtomobil prepozna uporabnika po ključu, s katerim je odklenil vrata, in prilagodi nastavitve, ki so shranjene v posameznem profilu.

Udobje

TRIPODROČNA KLIMATSKA NAPRAVA

Tripodročna klimatska naprava zagotavlja optimalno notranjo temperaturo. Voznik, sopotnik na sprednjem sedežu in potniki na zadnjih sedežih lahko nastavijo temperaturo v svojem območju, s čimer je zagotovljeno potovalno udobje za vso družino.  

Udobje

ELEKTRIČNO ODPIRANJE PRTLJAŽNIH VRAT Z VIRTUALNIM PEDALOM

ŠKODA SUPERB COMBI ima prtljažna vrata, ki se lahko opcijsko odpirajo in zapirajo s pritiskom na gumb z vozniškega sedeža, s stikalom na daljinskem upravaljalniku na kontaktnem ključu ali s kljuko na prtljažnih vratih. Avtomobil je lahko opremljen tudi z virtualnim pedalom, ki omogoča odpiranje in zapiranje prtljažnih vrat. 

Udobje

AMBIENTALNA OSVETLITEV

Po zagonu motorja se intenzivnost notranje osvetlitve samodejno preklopi v način za vožnjo. Deset barv ambientalne osvetlitve, katerih intenzivnost lahko voznik nastavi preko infotainment sistema, poskrbi za diskretno osvetlitev ambienta med vsako vožnjo. 

Udobje

PROSTOREN OD ZNOTRAJ NAVZVEN

Prostornost modela ŠKODA SUPERB COMBI je že od vsega začetka poglavje zase. Medosna razdalja meri 2,841 mm in skupaj s širino še dodatno povečuje potniško kabino ter prtljažni prostor.

Udobje

PROSTORSKA RAZSEŽNOST

ŠKODA SUPERB COMBI ima prtljažni prostor, ki s 660 litri dosega vrh razreda in ponuja izjemno praktičnost, uporabnost ter lahek dostop. Z zlaganjem zadnjih sedežev se prtljažni prostor poveča na izjemnih 1,950 litrov.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran