Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Večfunkcijska kamera

Takšna kamera je eden od številnih elementov udobja, ki zagotavlja dobršno mero dodane vrednosti. Večfunkcijska kamera v ohišju vzvratnega ogledala namreč omogoča delo sistemom, kot so Lane Assist, Traffic Sign Recognition in sistemi osvetlitve (Auto Light Assist, Smart Light Assist).

Aktivni tempomat

Aktivni tempomat (ACC) vedno vzdržuje varnostno razdaljo do vozila pred vami ob vnaprej določeni hitrosti, pri tem pa nadzoruje delo motorja in po potrebi vključuje zavore, če je potrebno hitro prilagoditi hitrost. Sistem kombinira tempomat z sistemom za nadzor, ki deluje s pomočjo radarja.

Prepoznavanje prometnih znakov (Travel Assist)

Ta asistenčni sistem uporablja večfunkcijsko kamero v ohišju vzvratnega ogledala, s katero prepoznava prometne znake na trenutnem odseku ceste. 

Modul za prepoznavanje fotografije potem poišče fotografije za posamezne znake in jih primerja s podatki navigacije. Sistem zmore procesirati oznake za omejitev hitrosti (na primer '80 km/h'), oznake za prepoved prehitevanja in tudi dodatna navodila (kot na primer omejitev med 22.00 in 6.00 uro) ter povezane oznake za prepovedi. Vsi znaki so potem prikazani kot piktogrami na večfunkcijskem zaslonu in/ali zaslonu navigacijskega sistema.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran