Modeli
Meni

Škoda Superb Combi Notranjost

Nadaljnja dodelava

Prenovljeni Superb Combi ponuja obilo dodelanih elementov, ki notranjost dvigujejo en razred višje. Novi dodatki vključujejo kromirane elemente na armaturni plošči ter okoli kljuk in držal na vratih ter novo lakiranje osrednje konzole. Vse to je začinjeno s prostornostjo, ki nima konkurence. Samo prostor za kolena dosega velikodušnih 157 mm!

Škoda Superb Combi Notranjost

Aktivni informacijski zaslon

Poljubno nastavljivi aktivni informacijski zaslon med vožnjo zagotavlja odlično preglednost, izbirate pa lahko med petimi različnimi postavitvami zaslona. Podatki o vožnji se poleg ostalih informacij, kot so navigacija, predvajanje z medijev in telefon, prikazujejo na čudovitem 10,25-palčnem digitalnem zaslonu.

Škoda Superb Combi Notranjost

Prijazna dobrodošlica

Ko odprete vrata, boste opazili znak dobrodošlice, ki se projicira na cestišče in vas vabi v notranjost vozila. Znak bo seveda osvetlil tudi ovire, ki se jim želite pri izstopu izogniti.

Škoda Superb Combi Notranjost

LED ambientalna osvetlitev kot v vip salonu

Deset različnih barvnih tonov ambientalne osvetlitve, ki jih je mogoče nastavljati prek infotainment sistema, skrbi za diskretno svetlobo med vašo vožnjo.

Škoda Superb Combi Notranjost

Smiselno dodelan prostor

Prtljažni prostor modela Škoda Superb Combi dosega s 660 litri največjo prostornino v razredu in ponuja izjemno praktičnost, uporabnost ter enostavno dostopnost. Z zlaganjem zadnjih sedežev se prostornina poveča na neverjetnih 1.950 litrov. Kljuke, mreže, žepi in ostali elementi zagotavljajo enostavno uporabo prtljažnika.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran