Modeli
Meni

Škoda Superb Combi Simply Clever

Prostor za dežnik v obeh sprednjih vratih

Škoda Superb Combi ima prostor za dežnik v obeh sprednjih vratih, v voznikovih vratih pa je nameščen tudi dežnik. Če vas ujame dež, lahko vanj spravite tudi moker dežnik. Voda iz dežnikov lahko nato odteče iz avtomobila.

Škoda Superb Combi Simply Clever

Držalo za plastenke in enostavno odpiranje

Držalo za plastenke na sredinski konzoli je oblikovano tako, da varno drži dno standardne 0,5-litrske PET-plastenke, tako da jo lahko med vožnjo odprete ali zaprete povsem enostavno, z eno roko.

Škoda Superb Combi Simply Clever

Žepi za shranjevanje na straneh naslonjal sprednjih sedežev

Žepi za shranjevanje na straneh naslonjal sprednjih sedežev so zasnovani za vse stvari, ki jih morate imeti na dosegu roke, na primer polnilne kable. Notranjost modela Superb pa je polna tudi drugih domiselnih odlagalnih mest in pametnih predelkov.

Škoda Superb Combi Simply Clever

Električna prtljažna vrata

Prtljažna vrata modela Škoda Superb Combi lahko opcijsko odpirate z vozniškega sedeža s pritiskom na stikalo, z daljinskim upravljalnikom, s stikalom ali s potegom odklenjenih prtljažnih vrat.

Škoda Superb Combi Simply Clever

Virtualni pedal

Nimate prostih rok za odpiranje prtljažnika? Preprosto pomaknite se v bližino tipala in prtljažna vrata se bodo samodejno odprla. Ta funkcija brezhibnega odpiranja deluje s senzorjem na spodnjem delu zadnjega odbijača.

Škoda Superb Combi Simply Clever

Preklopna vlečna naprava

Opcijska priklopna vlečna naprava z ročno namestitvijo je izjemno praktična. Vlečno napravo z integrirano vtičnico namestite z uporabo vzvoda na prljažnem robu.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran