Modeli
Meni

Škoda Superb Combi Povezljivost

Sodobni infotainment sistemi

Izbirate lahko med štirimi najsodobnejšimi sistemi za informiranje in zabavo s prikazi na zaslonih velikosti od 6,5 do 9,2 palca. Vrhunski sistem Columbus ponuja 3D navigacijo, Škoda Connect, nadzor z gestami in Wi-Fi dostopno točko. Opcijski dodatki vsebujejo sistem spletni radio ali 610 W zvočni sistem Canton sound system.

Škoda Superb Combi Povezljivost

Online storitve Škoda Connect

Ta element povezljivosti zagotavlja spletne navigacijske in informacijske storitve, možnost izbire funkcij nadzora vozila na daljavo prek pametnega telefona in oddaljeno povezavo s servisnim centrom Škoda po vaši izbiri. Klic v sili, ki samodejno vzpostavi stik s službami za nujne primere v nesreči, je sestavni del te funkcije.

Odkrijte vse storitve

 

Škoda Superb Combi Povezljivost

Infotainment spletne storitve

Infotainment spletne storitve vam bodo pomagale, da vselej dosežete svoj cilj varno in udobno. Preko tega paketa storitev prejema informacijski sistem v realnem času spletne prometne informacije, vremenske napovedi, cene bencina in informacije o razpoložljivih parkirnih mestih. Vsebuje tudi številne druge funkcije. 

Škoda Superb Combi Povezljivost

Oddaljen dostop

Kadar želite imeti pregled nad podatki o vaši vožnji, da bi lahko na primer nadzirali porabo ali preprosto le imeli povzetek vaših voženj, je Driving Data idealna rešitev. Ta in druge storitve oddaljenega dostopa do vozila so vključene v sistem Škoda Connect. Do njih lahko dostopate preko aplikacije Škoda Connect na pametnem telefonu.

Škoda Superb Combi Povezljivost

Vroča stikala

Upravljanje izbranih storitev Škoda Connect poteka s stikali v strešnem modulu. Rdeče stikalo na desni je namenjeno klicu v sili in z njim pokličete na pomoč, če ste vpleteni oziroma ste priča resni prometni nesreči. Z srednjim stikalom pokličete servis, če pride do okvare. Za več informacij pa na voljo levo stikalo.

Škoda Superb Combi Povezljivost

Phone Box z induktivnim polnjenjem

Phone Box je predal za shranjevanje mobilnega telefona v osrednji konzoli, ki vam omogoča mobilne klice, tudi ko je signal šibek. Telefonski predal omogoča tudi polnjenje pametnega telefona z uporabo brezžičnega standarda Qi.

Škoda Superb Combi Povezljivost

SmartLink

SmartLink omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim informacijskim sistemom preko aplikacij CarPlay in Android Auto. Uporabite lahko navigacijski sistem, predvajate glasbo in datoteke prek priljubljenih aplikacij ter upravljate z besedilnimi sporočili in s klici.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran