Modeli
Meni

ŠKODA SUPERB iV FINANČNE UGODNOSTI

CENEJE IN V UDOBJU VAŠEGA DOMA

Polnjenje doma je najugodnejša izbira - ko se pripeljete, avto priključite na električno omrežje, kot to običajno naredite z mobilnim telefonom. Če avto doma polnite čez noč, boste prihranili pri stroških zaradi nižjih cen električne energije. Če uporabljate lasten fotovoltaični sistem, lahko avto polnite s pomočjo obnovljivega vira energije.  

Strošek prevoženih 100 km se ob najugodnejših pogojih (polnjenje doma v času nižje tarife, vožnja izključno na elektriko) lahko zniža tudi pod 1 EUR/100 km. 

Več o ponudbi, nakupu in vgradnji polnilnih postaj, fotovoltaičnih sistemov in hranilnikov električne energije naše sestrske znamke MOON

ŠKODA SUPERB iV FINANČNE UGODNOSTI

BREZSKRBNO PARKIRANJE

V številnih mestih so za elektrificirana vozila na voljo brezplačna parkirna mesta, država pa pripravlja tudi druge ugodnosti, kot je na primer posebna registracija, s čimer bo nadzor lažji, električna vozila pa bi lahko vozila tudi na rumeno označenih voznih pasovih. Poleg tega številna evropska mesta omejujejo vstop "klasičnim" dizelskim in bencinskim avtomobilom, vi pa ste lahko z vašim vozilom SUPERB iV glede tega popolnoma brez skrbi. 

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran