Modeli
Meni

ŠKODA SUPERB iV Povezljivost

NAJSODOBNEJŠI INFOTAINMENT SISTEMI

Izbirate lahko med tremi najsodobnejšimi navigacijskimi sistemi, ki so opremljeni z vgrajeno eSIM kartico in sta tako vedno povezana s spletom. Pri opremi Ambition in Style je serijski sistem Bolero z 8-palčnim zaslonom na dotik in glasovnim upravljanjem, ima WLAN, 2 USB vmesnika in povezavo Bluetooth. Vrhunski sistem Columbus z 9,2-palčnim zaslonom na dotik, ki je serijski v različicah SPORTLINE in L&K, vključuje še aktivni informacijski zaslon, 3D navigacijo in upravljanje z gestami. Zvočni sistem CANTON z 12 zvočniki je na voljo proti doplačilu.

ŠKODA SUPERB iV Povezljivost

SPLETNE STORITVE ŠKODA CONNECT ONLINE

Spletne storitve ŠKODA Connect nove generacije ponujajo spletne navigacijske in informacijske storitve, možnost izbire nadzora vozila na daljavo prek pametnega telefona in interakcijo na daljavo s servisnim centrom ŠKODA po vaši izbiri. Sistem eCall, ki v primeru nesreče samodejno vzpostavi stik z reševalnimi službami, je sestavni del te funkcije.

Odkrijte vse storitve

ŠKODA SUPERB iV Povezljivost

INFOTAINMENT ONLINE

Te spletne storitve vam bodo pomagale, da vsakič dosežete svoj cilj varno in udobno. Prek tega paketa storitev prejema infotainment sistem spletne prometne informacije v realnem času, prav tako pa tudi spletne posodobitve zemljevidov, vremenska poročila in informacije o razpoložljivih parkirnih mestih. Na svojem infotainment sistemu lahko preprosto poiščete najbližjo polnilno postajo z vsemi njenimi parametri in aktualnimi cenami.

ŠKODA SUPERB iV Povezljivost

ODDALJEN DOSTOP: POSEBNE STORITVE

Oddaljen dostop, funkcija sistema ŠKODA Connect, zagotavlja nov način upravljanja in nadzora vašega avtomobila prek povezave s pametnim telefonom. SUPERB iV ima seveda tudi nekaj zanj specifičnih storitev:

-  upravljanje s klimatsko napravo na daljavo, prek telefona (vklop in izklop gretja ziroma hlajenja)

-  upravljanje polnjenja na daljavo, prek telefona, ter prikaz trenutnega stanja napolnjenost

 

ŠKODA SUPERB iV Povezljivost

VROČA STIKALA

Rdeče stikalo na desni strani strešnega modula je namenjeno klicu v sili. Z njim pokličete na pomoč, če ste vpleteni oziroma ste priča resni prometni nesreči. S srednjim stikalom pokličete servis, če pride do okvare. Za več informacij pa na voljo levo stikalo.

ŠKODA SUPERB iV Povezljivost

SMARTLINK

SmartLink vam omogoča povezavo med vašim pametnim telefonom in vgrajenim infotainment sistemom prek Apple CarPlay (tudi brezžično, brez povezave s kablom!), Android Auto in MirrorLink®. Uporabite navigacijski sistem ali predvajajte glasbo oziroma podcast prek svojih najljubših aplikacij.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran