Modeli
Meni

Škoda Superb L&K Enostavno parkiranje

PRIKAZ OKOLICE AREA VIEW

Želite vedeti, kaj se dogaja okoli avtomobila? Sistem Area View na zaslonu infotainment sistema prikazuje več različnih kotov okoli vozila, ki jih zajema s širokokotnimi lečami štirih kamer, nameščenih sredaj, zadaj in na pokrovih stranskih ogledal. 360-stopinjski pogled na vozilo vam olajša parkiranje in manevriranje po ozkih ulicah.

Škoda Superb L&K Enostavno parkiranje

PARKIRNI ASISTENT

Park Assist polsamodejno vodi avtomobil v pravokotna parkirna mesta (naprej in nazaj) ter v oziroma iz vzporednih parkirnih mest. Sistem pomaga s samodejnim izvajanjem optimalnih premikov volana za parkiranje znotraj linij. Voznikovi nalogi sta le pospeševanje in zaviranje.

Škoda Superb L&K Enostavno parkiranje

SISTEM NADZORA PARKIRNE RAZDALJE Z ASISTENTOM MANEVRIRANJA

Sistem na podlagi analize podatkov senzorjev, voznih parametrov in kota volana opozarja na možno nevarnost trka z ovirami pri parkiranju. V izogib situacijam, ko na opozorila za razdaljo ne reagirate pravočasno, Superb L&K vključuje Manoeuvre Assist, funkcijo, ki ustavi avtomobil, da se izogne trčenju.

Škoda Superb L&K Enostavno parkiranje

VZVRATNA KAMERA

Ko je menjalnik v položaju vzvratne prestave, se vključi kamera na prtljažnih vratih, slika pa se prikaže na zaslonu infotainment sistema. Dinamične vodilne linije na sliki kažejo smer, v kateri bi vozilo šlo s trenutnim položajem volana, ali označijo, kdaj ga je treba obrniti.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran