Modeli
Meni

ŠKODA SUPERB SCOUT Notranjost

VSELEJ PO SVOJI POTI

Značilen pepelnato rjav lak, okrasne zaščitne obloge pragov in prevleke stopalk iz nerjavečega jekla ustvarjajo edinstveno notranjost. Visoko kakovostno in prostorno notranjost dopolnjuje širok izbor opreme, vključno z ogrevanim multifunkcijskim usnjenim volanskim obročem, barvnim zaslonom Maxi DOT in ogrevanimi sprednjimi sedeži.

ŠKODA SUPERB SCOUT Notranjost

SEDENJE V SLOGU

Notranjost v črni barvi zaokroža napis SCOUT, ki je izvezen na sprednji strani naslonjal sedežev. Serijske tekstilne sedežne prevleke je mogoče opcijsko zamenjati z alkantaro ali z usnjem. Okrasni šivi na straneh predstavljajo edinstven dekorativni element.

ŠKODA SUPERB SCOUT Notranjost

PRAVO VZDUŠJE ZA VSAKO PRILOŽNOST

Serijska LED ambientalna osvetlitev ponuja deset različnih barvnih odtenkov, ki jih je mogoče nastavljati prek infotainment sistema. Pepelnato rjav lak (na sliki) je mogoče opcijsko zamenjati s temnim. Oznaka SCOUT na sovoznikovi strani instrumentne plošče poudarja posebnost tega modela.

ŠKODA SUPERB SCOUT Notranjost

STOPALKE IZ NERJAVNEGA JEKLA

Stopalke iz nerjavnega jekla igrajo pomembno vlogo pri bolj elegantni notranjosti avtomobila. Njihova srebrna barva se ujema z drugimi kromiranimi elementi notranjosti. Opremljeni so z gumijastimi točkastimi vstavki, zato noga nikoli ne zdrsne.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran