Modeli
Meni

ŠKODA SUPERB SCOUT Terenske lastnosti

ŠTIRIKOLESNI POGON

Zahvaljujoč serijskemu štirikolesnemu poogonu SUPERB SCOUT zlahka obvladuje spolzke vozne podlage. Štirikolesni pogonski sistem z računalniško krmiljeno večploščno sklopko v milisekundah zaznava tudi najmanjše spremembe pod kolesi avtomobila. To izboljšuje terenske zmogljivosti in povečuje varnost.

ŠKODA SUPERB SCOUT Terenske lastnosti

IZBIRNIK VOZNEGA NAČINA Z OFF-ROAD NAČINOM

Serijski izbirnik voznega načina je pri modelu SUPERB SCOUT razširjen z načinom Off-Road za vožnjo po brezpotjih ali izven asfaltnih cest. Ta način prilagaja nastavitve vozne stabilnosti in vključuje asistenčni sistem za vožnjo navzdol (Hill Descent Control). Ostala serijska elementa sta za 15 mm višja oddaljenost od tal in paket za slabše ceste, ki ščiti podvozje iin pogonski sklop.

ŠKODA SUPERB SCOUT Terenske lastnosti

DOBRO PODPRTA VOŽNJA

Ko je vključen vozni način Off-Road, poročajo prikazovalniki o trenutni vozni situaciji, ki je prikazana na zaslonu infotainment sistema. Izbirate lahko med različnimi načini: kompas, višinomer (oba le z infotainment sistemom Amundsen in Columbus),kot obračanja koles, temperatura hladilne tekočine in motornega olja.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran