Modeli
Meni

ŠKODA SUPERB SCOUT Povezljivost

SODOBNI INFOTAINMENT SISTEMI

Izbirate lahko med tremi najsodobnejšimi sistemi za informiranje in zabavo s prikazi na zaslonih velikosti od 8,0 do 9,2 palca. Vrhunski sistem Columbus ponuja 3D navigacijo, ŠKODA Connect, nadzor z gestami in Wi-Fi dostopno točko. Opcijski dodatki vsebujejo sistem Media Command ali 610 W zvočni sistem Canton sound system.

ŠKODA SUPERB SCOUT Povezljivost

ONLINE STORITVE ŠKODA CONNECT

Ta element povezljivosti zagotavlja spletne navigacijske in informacijske storitve, možnost izbire funkcij nadzora vozila na daljavo prek pametnega telefona in oddaljeno povezavo s servisnim centrom ŠKODA po vaši izbiri. Klic v sili, ki samodejno vzpostavi stik s službami za nujne primere v nesreči, je sestavni del te funkcije.

Odkrijte vse storitve

 

ŠKODA SUPERB SCOUT Povezljivost

INFOTAINMENT SPLETNE STORITVE

Infotainment spletne storitve vam bodo pomagale, da vselej dosežete svoj cilj varno in udobno. Preko tega paketa storitev prejema informacijski sistem v realnem času spletne prometne informacije, vremenske napovedi, cene bencina in informacije o razpoložljivih parkirnih mestih. Vsebuje tudi številne druge funkcije. 

ŠKODA SUPERB SCOUT Povezljivost

ODDALJEN DOSTOP

Oddaljen dostop je del sistema ŠKODA Connect in omogoča povsem nov način nadzora vašega avtomobila prek povezave s pametnim telefonom. Omogoča vam na primer zaklepanje in odklepanje prek storitve Lock & Unlock, ne glede na to, kje ste. To je zlasti uporabno, če ste avtomobil pozabili zakleniti ali pa želite komu na daljavo omogočiti vstop.

ŠKODA SUPERB SCOUT Povezljivost

VROČA STIKALA

Upravljanje izbranih storitev ŠKODA Connect poteka s stikali v strešnem modulu. Rdeče stikalo na desni je namenjeno klicu v sili in z njim pokličete na pomoč, če ste vpleteni oziroma ste priča resni prometni nesreči. Z srednjim stikalom pokličete servis, če pride do okvare. Za več informacij pa na voljo levo stikalo.

ŠKODA SUPERB SCOUT Povezljivost

SMARTLINK

SmartLink omogoča povezavo med pametnim telefonom in vgrajenim informacijskim sistemom preko aplikacij CarPlay, Android Auto in MirrorLink ™. Uporabite lahko navigacijski sistem, predvajate glasbo in datoteke prek priljubljenih aplikacij ter upravljate z besedilnimi sporočili in s klici.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran