Modeli
Meni

Škoda Superb Enostavno parkiranje

Prikaz okolice Area View

Želite vedeti, kaj se dogaja okoli avtomobila? Sistem Area View na zaslonu infotainment sistema prikazuje več različnih kotov okoli vozila, ki jih zajema s širokokotnimi lečami štirih kamer, nameščenih sredaj, zadaj in na pokrovih stranskih ogledal. 360-stopinjski pogled na vozilo vam olajša parkiranje in manevriranje po ozkih ulicah.

Škoda Superb Sportline Enostavno parkiranje

Parkirni asistent

Park Assist polsamodejno vodi avtomobil v pravokotna parkirna mesta (naprej in nazaj) ter v oziroma iz vzporednih parkirnih mest. Sistem pomaga s samodejnim izvajanjem optimalnih premikov volana za parkiranje znotraj linij. Voznikovi nalogi sta le pospeševanje in zaviranje.

Škoda Superb Sportline Enostavno parkiranje

Sistem nadzora parkirne razdalje z asistentom manevriranja

Sistem na podlagi analize podatkov senzorjev, voznih parametrov in kota volana opozarja na možno nevarnost trka z ovirami pri parkiranju. V izogib situacijam, ko na opozorila za razdaljo ne reagirate pravočasno, Superb vključuje Manoeuvre Assist, funkcijo, ki ustavi avtomobil, da se izogne trčenju.

Škoda Superb Sportline Enostavno parkiranje

Vzvratna kamera

Ko je menjalnik v položaju vzvratne prestave, se vključi kamera na prtljažnih vratih, slika pa se prikaže na zaslonu infotainment sistema. Dinamične vodilne linije na sliki kažejo smer, v kateri bi vozilo šlo s trenutnim položajem volana, ali označijo, kdaj ga je treba obrniti.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran