Modeli

Držalo za 1,5-litrsko plastenko

Pri znamki ŠKODA se nenehno trudimo ustvarjati avtomobile s človeško noto, kar spremeni potovanje v užitek. Ker vemo, da se vsako potovanje, ko smo žejni, zdi še daljše, smo obloge prednjih in zadnjih vrat zasnovali tako, da lahko hranijo 1,5-litrske plastenke.  

Vlečna kljuka

Vlečna kljuka (ročno pomična) s seznama dodatkov predstavlja novost za model in znamko ter je zelo uporabna. Vlečno kljuko z električnim priključkom je mogoče sprostiti z vzvodno ročico na obrobi prtljažnega prostora.

Jumbo Box in dve držali za pijačo v osrednji konzoli

Jumbo Box je uporabni odlagalni predal, nameščen pod prilagodljivim naslonjalom med prednjima sedežema in je lahko dosegljiv vozniku ter sopotniku. Na prednjem delu predala sta priročni držali za 0,5-litrski plastenki. 

Držalo tabličnega računalnika za potnike na zadnji klopi

Spustiti iz rok nekaj, kar držite že dlje časa, je vedno pravo olajšanje.  

Več kot očitno je miza med potovanjem na zadnji klopi slab sopotnik. Zato so v oddelku Simply Clever razvili veliko bolj preprosto in pametnejšo rešitev. Za ŠKODA Superb so razvili novo držalo za tablični računalnik, ki omogoča potnikom zadaj namestitev naprave na vzglavnik prednjih sedežev ali na zložljivo sredinsko naslonjalo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj