Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

Elementi udobja

KESSY

Med odklepanjem in zaklepanjem avtomobila vam v rokah ni več treba držati ključa. Nadzorna enota sistema KESSY (Keyless Entry, Start and exit SYstem) prepozna ključ na razdalji do 1,5 metra od avtomobila. Avtomobil se odklene samodejno ob potegu kljuke vrat oziroma prtljažnih vrat. Zagon motorja se opravi s pristiskom na stikalo. 

Elementi udobja

ELEKTRONSKA PARKIRNA ZAVORA

Če je avtomobil opremljen z elektronsko ročno zavoro, je med sprednjima sedežema več prostora, hkrati pa sta večji tudi ravni varnosti in udobja. 

Zavora s funkcijo Auto Hold preprečuje, da bi se vozilo premikalo vzvratno med mirovanjem ali speljevanjem, če voznik ne pritiska na stopalko zavore.

Elementi udobja

OGREVANO VETROBRANSKO STEKLO

Ne glede na vreme je v avtomobilu skozi vse leto poskrbljeno za vaše udobje. Opcijska prosojna folija ClimaCoat je namenjena ogrevanju vetrobranskega stekla, hkrati pa zagotavlja toplotno zaščito pred močnimi sončnimi žarki.

Elementi udobja

ZRAČENJE PREDNJIH SEDEŽEV

Ogrevan sedež pozimi ali zračenje na vroč dan? Morda oboje hkrati? ŠKODA SUPERB je lahko opcijsko opremljen z ogrevanima prednjima sedežema s funkcijo prezračevanja.  

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran