Modeli
Meni

Škoda Superb Tehnologija

Zmogljivi motorji

Škoda Superb ima pod pokrovom dovolj moči, da se lahko varno soočite z vsako situacijo, ne glede na to, ali prehitevate ali hitro menjavate vozne pasove. Najmočnejši motor, 2.0 TSI 4 × 4, zagotavlja moč 200 kW in navor do 400 Nm. Vrhunski dizelski motor razvije 140 kW in celo 400 Nm navora. Vsi motorji so izjemni glede porabe goriva in izpolnjujejo najnovejše standarde glede izpustov.

Škoda Superb Tehnologija

Menjalnik DSG

Večina motorjev modela Superb ima samodejni menjalnik - DSG. DSG je samodejni menjalnik z dvema neodvisnima goniloma in sklopkama. Njegova glavna prednost je zmožnost hitrega in gladkega menjavanja prestav, pri čemer se ohranja nizka poraba goriva.

Škoda Superb Tehnologija

Štirikolesni pogon

Najmočnejše bencinske in dizelske izvedbe so na voljo s pogonom na vsa kolesa. Sistem štirikolesnega pogona z elektronsko krmiljeno večploščno sklopko v milisekundah zaznava že najmanjše spremembe pod kolesi. To izboljšuje upravljanje in povečuje varnost.

Škoda Superb Tehnologija

Dinamični nadzor podvozja z izbiro voznega načina

Za kar največji užitek v vožnji je Superb opremljen z dinamičnim nadzorom podvozja, ki vključuje izbiro načina vožnje. Na voljo je več načinov, ki spremenijo tako togost blažilnikov kot tudi druge nastavitve vozila. Preobrazba avtomobila iz udobnega in sproščenega načina v dinamičnega športnika je preprosta kot pritisk na stikalo.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran